Sprzedaż zawodników

kanonier14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.08.2010, 12:31    Pytanie
Witam, gram Lechem Poznań, po 1 sezonie Lewandowski, Krivets i Peszko bardzo się wyróżnili i kilka klubów jest nimi zainteresowanych, oni też sprawiają wrażenie, jakby chcieli odejść. Mój problem jest następujący: menedżerowie zainteresowanych drużyn bardzo ich chwalą itd., ale konkretnych ofert ni widu, ni słychu. Jest to bardzo uciążliwe, ponieważ nie wiem, czy szukać dla nich zastępców czy nie. Bezsensem jest kupowanie gracza na poziomie Lewego, który będzie grzał ławę, lub posadzenie Lewego na ławce. Mam dać ich na listę transferową, czy wręcz zaoferować klubom? Zwracam też się z prośbą do bardziej doświadczonych graczy, czy sprzedawać takiego np. Injacia, który raz gra, a raz nie, ale jeśli wejdzie to spisuje się dobrze, cały czas na jednym poziomie? Czy lepiej kupić na jego miejsce innego, który powalczyłby o 1 skład?

vivaldi9 Partyzant

0
30.08.2010 12:38    #1
Jeśli nie ma ofert to narazie wstrzymaj się z ich sprzedażą. Ja Injaca bym zostawił, ponieważ grałem kiedyś lechem i dobrze mieć go na ławce w razie kontuzji kogoś z 1 składu. Kup kogoś trochę słabszego od Lewego na ławkę i dawaj mu od czasu do czasu zagrać w 1 składzie. Wprowadzaj go z ławki co 1,2 mecze a napewno nic nie będzie mówił,że chce grać w 1 składzie.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Przemo2207 Partyzant

0
30.08.2010 13:18    #2
Wszystko zależy czy TY jako menedżer chcesz ich sprzedać. Jeśli nie ma ofert nie ma sensu sie nad tym głowić. Ci trzej zawodnicy (ciągle młodzi) są czołowymi
grajkami Lecha lecz jeśli sprzedasz Lewego czy Peszke, będziesz mógł sprowadzić za otrzymane pieniądze plus te które miałeś kupić jeszcze lepszych zawodników... wszystko zależy od ciebie.

mes que un club

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
30.08.2010 13:44    #3
Póki nie są niezadowoleni i nie chcą odejść, to nie sprzedawaj.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.08.2010 14:30    #4
A najlepiej ustaw im zaporową kwotę odstępnego, np. 20 mln ojro.

Bambinos Partyzant

0
31.08.2010 01:14    #5
Najlepiej jak byś ich zostawił a do tego poszukał zmieników perspektywicznych na niezłym poziomie, ustalisz im status młodego talentu i nie powinni się pruć że nie grają,może rozwiną się wystarczająco do odejścia wyżej wymienionych nie będzie potrzeba transferów w przyszłości.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution