Problem z gra zespolu

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.09.2010, 15:13    Pytanie
Witam mam maly problem,a mianowicie gram Sunderlandem 2 sezon.Pierwszy sezon wygralem lige angielska,puchar ligi i puchar angli.W drugim sezonie pokupywalem 3 napastnikow : Milevskyi,Wellinton,Vaclav Kadlec.Gram ustawieniem 4-3-3.Pierwsze pół sezonu 1 miejsce w lidze i 10 punktow nad druga chelsea.Nagle mecz z aston villą 0:3.Potem z aston villą w pucharach 1:3.Mecz z west ham 1:4.Niepoznaje mojej drużyny która z tymi zepolami wygrywala 4:0.Posiadanie piłki 30% i 3 strzaly na bramkę do tego wszystkie 4 metry nad bramką.Nie poznaje mojej drużyny.Prosze o pomoc i odpowiedz.Z góry dziekuje.

gromo1990 Partyzant

0
10.09.2010 07:50    #1
A co z morale zespołu? W trakcie przerwy międzysezonowej możesz zmienić taktykę, ustawienie zespołu. Proponuje zagrać parę sparingów między meczami ligowymi z drużyną U-21, że zawodnicy trochę sobie postrzelali, pograli piłką.

Guezmir Młody aktywista

0
10.09.2010 10:32    #2
1) Drużyna musi się zgrać. To całkiem normalne. Mi przebudowa składu zajęła 2 sezony i teraz rąbię niemal wszystkich.

2) Może masz zaburzoną równowagę między zadaniami? Na przykład zbyt wielu graczy z zadaniem "atak"?

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Magicc Ekspert

0
10.09.2010 13:07    #3
Znam ten problem... Właśnie w mękach zremisowałem moim Newcastle z Sheffield, chociaż w pierwszej części sezonu kopałem tyłki ManCity i Chelsea. Trzeba dać drużynie trochę ochłonąć, a jak nie idzie to nie robić rewolucji tylko dać szansę 2-3 rezerwowym, delikatnie zmieniać charakterystykę zespołu i czekać aż wszystko zacznie trybić jak należy. Nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ na zespół, ale właśnie mi wlazło nowe konsorcjum do klubu. Ktoś wie czy to się jakoś przekłada na grę zespołu?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution