Rozchwytywany zawodnik

UFok_DG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.09.2010, 21:21    Pytanie
Gram sobie właśnie w fma i spotkała mnie dziwna rzecz, otóż w jednym momencie po mojego zawodnika wystawionego na listę transferową zgłosiło się aż 27 drużyn. Dziwi mnie takie zainteresowanie, zważywszy na to że gram zagłębiem sosnowiec na patchu ligi polskie, a ten zawodnik jest po prostu mega leszczem, którego w poprzednim sezonie ciężko było wypchnąć na wypożyczenie. Zaraz wstawie screeny jak mi się uda zrobić zrzuty.
Kurde nie wiem jak wrzucić więcej tych zrzutów ekranu.
Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Mieliście kiedyś coś takiego?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.09.2010 21:30    #1
Raczej nie jest to powód do zmartwień. Przynajmniej pozbędziesz się niepotrzebnego grajka bez problemu.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

UFok_DG Partyzant

0
13.09.2010 21:47    #2
no wiem ale dziwne to jest i to bardzo.

0
13.09.2010 22:06    #3
Tak, no zupełnie normalne to nie jest. Choć tu się można zastanowić, czy może w tym piłkarzu nie ma jakiegoś potencjału. Sprawdzałeś może jego PA?
------

UFok_DG Partyzant

0
13.09.2010 22:32    #4
Nie no gościu ma już z 27 lat i zero statystyk. wrzuce screena z jego profilu to zobaczysz że gość powinien znaleść sobie inną pracę. mam jeszcze 5 zrzutów ekranu z tymi ofertami ale wrzuce statystyki

0
13.09.2010 22:34    #5
No fakt, raczej cienias. Więc oddaj go bez płaczu i śmiej się z tego, kto go zatrudni :)
------

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.09.2010 08:30    #6
@UFok_DG
Możesz wrzucać screeny z kompa na jakiś serwer, np. Tinypic. Dostaniesz linka, którego będziesz mógł wrzucić tutaj :) Zrobisz tak 5 razy i możesz wrzucić pięć screenów do jednego posta :)

Co do problemu - zależy też od ceny, za jaką go proponujesz. Jeśli gracz jest cienki, ale wart dziesięć tysięcy, a proponujesz za 5 to normalne, że więcej klubów jest nim zainteresowanych. Nie wiesz, jacy piłkarze chcą do nich przejść, może to najlepszy? ;>

techniczny Młody aktywista

0
14.09.2010 11:44    #7
jak dla mnie to żaden powód do zmartwień. pozbędziesz się szrotu :D
ja miałem ciut podobną sytuację. gram w II lidze polskiej, mam pewnego obrońcę co w pierwszym sezonie w moim klubie niesamowicie partolił wszystko. większość ocen miał w granicach 5.5. wystawiłem go na listę. zgłosił się po niego... Rosenborg :O czaicie? po grajka z polskiej II ligi, mającego już 27 lat, całkowicie nieperspektywicznego. dawali co prawda tylko 50 tys euro, ale dla mojego klubu to 2 miesiące płacenia pensji wszystkim zawodnikom. zastanowiłem się, że kurde coś tu jest nie tak. nie sprzedałem go, tylko zacząłem permanentnie wystawiać w pierwszym składzie. gościu się wyrobił i teraz zbiera noty w granicach 8.5 :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.