[quote=Tome888]Prosze o podanie mi klubu który ma minimum 3 miliony na transfery i stadion ponad 10000. Chciałbym zagrać w jakiejś lidze oprócz Angielskiej,Polskiej,Chorwackiej,Brazylijskiej,Argentyńskiej. Reszta lig może być. Chciałbym żeby to był klub który zachecił by mnie do grania więcej niż 1 sezon
nie tak jak zawsze ze 1 sezon i sie nudzi.
PS: NIe może to być klub z czołówki (czyli z pierwszych 5 zespołów). Chyba że to jest jakaś gorsza liga to nie może być z czołowej 2. FM2010.[/quote]
Prosze o pomoc
[quote2=daxi19][quote=Tome888]Prosze o podanie mi klubu który ma minimum 3 miliony na transfery i stadion ponad 10000. Chciałbym zagrać w jakiejś lidze oprócz Angielskiej,Polskiej,Chorwackiej,Brazylijskiej,Argentyńskiej. Reszta lig może być. Chciałbym żeby to był klub który zachecił by mnie do grania więcej niż 1 sezon
nie tak jak zawsze ze 1 sezon i sie nudzi.
PS: NIe może to być klub z czołówki (czyli z pierwszych 5 zespołów). Chyba że to jest jakaś gorsza liga to nie może być z czołowej 2. FM2010.[/quote]
To może Palermo?[/quote2]
Kto tam taki gra?
[quote=Yanki]TSG Hoffenheim - skład dobry, młody, kasy trochę jest, gra się przyjemnie - polecam
[/quote]
W fm2010 słabiutko z kasą a pozatym niby mlodzi zawodnicy ale czy tacy dobrzy. Wiem bo gralem hoffenheimem. Może zła taktyka? Ty jaką używasz do tego klubu?
[quote=gruchalbn]Może coś w lidze niemieckiej znajdziesz, jakoś nigdy sam za nią nie przepadałem ale w nowym zacząłem i znalazłem w niej kilka uroków.
Więc może i ty coś tam znajdziesz w starszej wersji.
[/quote]
np. ?
Najnowsze posty