Co do Newcastle to zależy jaka łatka
na najnowszej (11.3) na starcie dostajesz koło 3 mln na transfery i 900 tyś tygodniowo na płace, ja po małych kombinacjach i zwolnieniu z wypożyczenia S.Irelanda miałem prawie 12 mln na transfery i wystarczyło w zupełności. Skład masz w miare ok:
bramkarze:Tim Krul i Steve Harper nie są najgorsi a Krul po sezonie jest naprawde przyzwoity
obrona: Simpson Collocini S.Taylor Enrique młody Kadar plus średnio ciekawy R.Taylor - obrona przyzwoita,lewa flanka i środek naprawde mocne wymagany prawy obrońca do 1 składu i lewy na ławke
pomoc:Barton Nolan Tiote i super środek, nie potrzebne zadne wzmocnienia (ew. jakiś talent np. Tom Cairney)
Skrzydła: tak jak napisał Czarodziejski HBA Jonas będą stanowić o sile Twojej drużyny, do tego młody Kazenga Lua Lua i Yven Moyo, jednak warto pomyślec o kupnie skrzydłowego tak żeby mieć na ławie w razie co.
napastnicy: znowu zgadzam sie z Czarodziejskim, brak skutecznego napastnika.A do tego faktycznie cięzko kogokolwiek sprzedać
Masz młodego Harisa Vuckica, który jakby nie patrzeć jest jednym z większych talentów w grze, u mnie w 2 sezonie na wypożyczeniu ma już wartoś prawie 5 mln i dales sie rozwija
Moge polecić Ci Newcastle z czystym sumieniem!
Najnowsze posty