Zawodnicy nie udali się na urlop.

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.09.2010, 16:32    Pytanie
Witam drogą społeczność Fm-a :)

W ostatnim czasie pogrywam sobie Wisłą Kraków.. Jakież to było moje zdziwienie kiedy po zakończeniu sezonu zawodnicy nie udali się na urlop.. Domyślam się,że jest to bug naszego kochanego Fm-a. Kieruję do Was pytanie,czy kiedykolwiek ktoś spotkał się z czymś podobnym? Jeśli tak to czy w następnym sezonie było już w porządku? Pytam,bo jeśli w następnych sezonach miałbym również zmagać się z tym problem,to będę musiał pożegnać się z savem..

endrus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
23.09.2010 16:59    #1
Odpoczynek im przydziel będzie to samo jakby poszli na urlop.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

elsiete Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
23.09.2010 18:41    #2
a niema jakichs rozgrywek/turniejów międzynarodowych? i moze zawodnicy rozjechali sie na kadre.

a ty nie grasz jakis meczy w niedługim czasie, jakichs eliminacji do pucharów albo sparingów.

jaką masz date w grze? i kiedy sie zazwyczaj udawali na urlop?

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
23.09.2010 19:37    #3
Generalnie zazwyczaj zawodnicy udawali się na urlop tak na początku czerwca.. Więc czekałem,czekałem.. ale kiedy było już po 20-stym czerwca to zwątpiłem czy w ogóle zawodnicy pójdą na ten urlop.. gdyby rozjechali się na kadrę to bym dostał wiadomość o powołaniu.. i byliby niedostępni dla mnie.. a tak w dalszym ciągu wszyscy są do mojego użytku. Za parę dni rozpoczyna się sezon,a zawodnicy są bez urlopu.. Wiem,że mogłem im sam przydzielić odpoczynek,ale po prostu zawsze łatwiej było gdy byli oni na urlopie z automatu:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.