taki mały problem z pucharem Hiszpanii

AzA_FMmaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.09.2010, 11:37    Pytanie
Witam
mam taki problem z Fm10. Otóż w edytorze przeniosłem drużynę z Hiszp. Tercera Division Do Segunda B4. Po jakimś czesie zauważyłem, że nie gram w pucharze Króla, a inni grają;) wiem, że drużyny z Tercera nie grają w copa del rey (tam mają puchar federacji, itp.-nieważne), więc czy grę w pucharze hiszpani też bym musiał ustawci w edytorze? a jeśli awansuje do ligi Adelante to już będe grał w cope del rey?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
30.09.2010 12:12    #1
Wydaje mi się że nawet jeśli nie awansujesz, to w kolejnym sezonie już powinieneś grać w CdR.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

AzA_FMmaster Partyzant

0
30.09.2010 13:18    #2
hmm...no dzięki
Zobacze co będzie w przyszłym sezonie, chociaż jak dalej nie będę grał to zostanie tylko ustawienie tego w edytorze- sprawdziłem, że tam się ustawia drużynę & rundę- i rozpoczęcie gry od nowa
Dzięki raz jeszcze.
Niech Moc będzie z tobą i CMrev;)

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
30.09.2010 14:44    #3
Gdzie się to ustawia w edytorze? Niby możesz poustawiać drużyny do pucharu, ale to całkowicie bez sensu bo lepiej to dodać po ligach, a i tak dotyczy to tylko zmienionych zasad krajowych, więc jeśli grasz na domyślnej bazie to nic nie zrobisz.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

AzA_FMmaster Partyzant

0
30.09.2010 16:03    #4
No tak jak mówisz-rozgrywki->copa del rey->zespoły
gram na 10.3+zmiany jakieś co sam porobiłem (klub co przenosiłem to CD Badajoz-zastąpiłem nim jakiś klub z segunda b4, ustawiłem rozgrywki, itp)
btw teraz zrobiłem te ustawienia w edytorze(dodałem klub do 1 rundy CdR)-jak w kolejnym sezonie nie będę grał w CdR to zaczynam jeszcze raz

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.