Demo nie przez STEAM

chmieluk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.10.2010, 08:30    Pytanie
Witam czy ktoś gdzieś widział do ściągnięcia demo nie przez steam, miało być dostępne od dzisiaj, spodziewałem się nawet że wrzucą je o północy a tu patrze rano i ani widu ani słych dema nie przez steam

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
22.10.2010 08:36    #1
Póki co nie ma jeszcze takiej możliwości. Czemu nie ściągniesz przez Steama?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

chmieluk Partyzant

0
22.10.2010 08:42    #2
[quote=Pucek]Póki co nie ma jeszcze takiej możliwości. Czemu nie ściągniesz przez Steama?[/quote]
Ściągałem wczoraj w pracy demo sprawdziłem w pracy działa więc zgodnie z instrukcjami na stronie steam'a aby nie ściągać dema w domu (mam kiepskie łącze) przegrałem sobie katalog steaapp(jakoś tak) i przeniosłem do domu niestety w domu nie tyle nie chodzi mi FM co Steam. Myśle że niedługo wrzuca zwykłe demo tka do 15 wtedy łącze w pracy ściągnie mi to w mig. Dzięki Pucek za zainteresowanie.

Gmeroo Partyzant

0
22.10.2010 10:43    #3
Panowie chyba chcą zyskać jak najwięcej uzytkowników Steam więc nie wrzucają dema do pobrania z torrenta lub normalnie. Szkoda. Po co mam włączać Steam żeby zagrać w gre ? Zupełnie niepotrzebny gadżet

elsiete Młody aktywista

0
22.10.2010 12:11    #4

chmieluk Partyzant

0
22.10.2010 12:15    #5
[quote=elsiete]http://www.footballmanager.com/demo[/quote]Wiem mam już 400M:-).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.