Reputacja lig

maniutinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.10.2010, 15:00    Pytanie
Witam! Mam pytanie, gdzie znajdę listę z gwiazdkami przedstawiającymi reputację lig europejskich? Oczywiście FM2011

mateusz19s Partyzant

0
24.10.2010 15:59    #10
a wie ktos czy mozna wlaczyc widok meczy ligi mistrzow el.me tak jak np gram juve widze mecze ligowe i ligi europejskiej w ktorych uczestnicze a chciałbym tez widziec lige mistrzow el. me idzie to wogole ustawic

Smallo Partyzant

0
25.10.2010 22:10    #11
@zachi
@maniutinho

Dziękuję Wam dobrzy ludzie :)

gucioprawda Młody aktywista

0
26.10.2010 07:04    #12
Otóż w dolnym rozwijalnym menu "europa" które prowadzi do wyboru kontynentów klikamy oczywiście Europa. Tam, w danym o kontynencie klikamy zakładkę "Rozgrywki". Jest tam w nagłówku listy informacja o 3 ligach i przy nich gwiazdki, a potem normalna lista niealfabetyczna. To chyba maniutinho, Twoja reputacja lig, której szukasz

http://www.sends(...)decad19a

Użytkownik uznał post za pomocny

0
26.10.2010 11:34    #13
Dzięki ;)

Macias Partyzant

0
26.10.2010 17:07    #14
[quote=gucioprawda]Otóż w dolnym rozwijalnym menu "europa" które prowadzi do wyboru kontynentów klikamy oczywiście Europa. Tam, w danym o kontynencie klikamy zakładkę "Rozgrywki". Jest tam w nagłówku listy informacja o 3 ligach i przy nich gwiazdki, a potem normalna lista niealfabetyczna. To chyba maniutinho, Twoja reputacja lig, której szukasz

http://www.sends(...)decad19a[/quote]
To znalazłem, ale gdzieś jakiś czas temu na screenach chyba była taka sama lista, ale do KAŻDEJ ligi były dołączone gwiazdki jeszcze obok...

Rozumiem, że to właśnie na tej liście w trakcie gry rozgrywki będą się tasować pozycjami w zależności do wyników zespołów z danego kraju?

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
26.10.2010 17:10    #15
Tak. Masz nawet obok obecnej pozycji numerek poprzedniej, więc będziesz mógł śledzić dokładnie zmiany. Samą widoczność gwiazdek dla każdej pozycji pewnie da się wymusić zmieniając skórkę, ale pewności nie mam, bo nie sprawdzałem.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Macias Partyzant

0
26.10.2010 17:30    #16
No oby, oby. 9 dni...

0
26.10.2010 19:08    #17
[quote2=Macias][quote=gucioprawda]Otóż w dolnym rozwijalnym menu "europa" które prowadzi do wyboru kontynentów klikamy oczywiście Europa. Tam, w danym o kontynencie klikamy zakładkę "Rozgrywki". Jest tam w nagłówku listy informacja o 3 ligach i przy nich gwiazdki, a potem normalna lista niealfabetyczna. To chyba maniutinho, Twoja reputacja lig, której szukasz

http://www.sends(...)decad19a[/quote]
To znalazłem, ale gdzieś jakiś czas temu na screenach chyba była taka sama lista, ale do KAŻDEJ ligi były dołączone gwiazdki jeszcze obok...

Rozumiem, że to właśnie na tej liście w trakcie gry rozgrywki będą się tasować pozycjami w zależności do wyników zespołów z danego kraju?
[/quote2]

Właśnie o tą listę mi chodziło, ale ta też jest dobra ;) Może w pełnej wersji będzie ta z gwiazdkami...

[quote=Macias]No oby, oby. 9 dni...[/quote]

Tylko i aż 9 dni....;)

Macias Partyzant

0
26.10.2010 19:15    #18
Mam nadzieję, że CMRev nie nawali i gra będzie u nas 4.11 :P ;)

ravsqra Partyzant

0
05.12.2010 22:15    #19
a da sie sprawdzic reputacje klubu a nie ligi? Gram lechem Poznan pierwszy sezon zajelem drugie miejsce w LM i nie widze zeby bardziej chcieli do mnie przychodzic lepsi zawodnicy czy tez trenerzy Nie wiem czy te sukcesy cos mi podniosly wogole reputacje CZy moze do przez to ze polska liga jest slaba i nie chca do niej przechodzic?
kasy mam duzo a nie ma na kogo wydawac na transfery bo nikt z gwaizd nie chce u mnie grac:(
co robic? czy to sie zmieni po kilku dopiero sezonch?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.