Witam, otóż mam parę pytań na które mam nadzieję, znajdę odpowiedź :
1. Czy pieniądze za te wszystkie premie bramkowe, jedenastkę roku, występy oraz kwota gotówkowa i opłata dla agenta to idą z kasy klubowej czy z czegoś innego ?? Czy to ma jakiś znaczący wpływ na przyszłość ?? Czy w następnym sezonie dostanę mniej na transfery czy coś ??
2. Czemu czasem opłata dla agenta bądź kwota gotówkowa zapalają mi się na czerwono ?? Rozumiem, że są nałożone ograniczenia przez zarząd, ale jakoś ich nigdzie nie widzę. W sprawie pensji mam napisane max. pensja i wiem, że nie mogę dać więcej no chyba, że zmienię status w drużynie, ale nigdzie nie mam napisane max. kwota gotówkowa czy opłata dla agenta ??
3. Co to jest :
- klauzula odejścia w razie spadku
- przedłużenie o rok po meczach w lidze ( ostatni sezon )
- klauzula wyrównania do najwyższej pensji
- klauzula pensji po rozegraniu liczby ligowych meczów w klubie
4. Czym różni się klauzula oferty minimalnej od klauzula oferty minimalnej
( kluby zagraniczne ) ??
Z góry dziękuje i pozdrawiam Jarna
1. Czy pieniądze za te wszystkie premie bramkowe, jedenastkę roku, występy oraz kwota gotówkowa i opłata dla agenta to idą z kasy klubowej czy z czegoś innego ?? Czy to ma jakiś znaczący wpływ na przyszłość ?? Czy w następnym sezonie dostanę mniej na transfery czy coś ??
2. Czemu czasem opłata dla agenta bądź kwota gotówkowa zapalają mi się na czerwono ?? Rozumiem, że są nałożone ograniczenia przez zarząd, ale jakoś ich nigdzie nie widzę. W sprawie pensji mam napisane max. pensja i wiem, że nie mogę dać więcej no chyba, że zmienię status w drużynie, ale nigdzie nie mam napisane max. kwota gotówkowa czy opłata dla agenta ??
3. Co to jest :
- klauzula odejścia w razie spadku
- przedłużenie o rok po meczach w lidze ( ostatni sezon )
- klauzula wyrównania do najwyższej pensji
- klauzula pensji po rozegraniu liczby ligowych meczów w klubie
4. Czym różni się klauzula oferty minimalnej od klauzula oferty minimalnej
( kluby zagraniczne ) ??
Z góry dziękuje i pozdrawiam Jarna
Najnowsze posty