Jaka roznica miedzy Box a Download

alle Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.10.2010, 10:08    Pytanie
Witam.
Chcialbym sie dowiedziec jaka jest roznica pomiedzy wersja pudelkowa a ta, ktora mozna nabyc poprzez droge cyfrowa(nie przez steam a wersja download ze sklepu)??
Mam juz pelno plyt i pudelek i nie chce kolejnych tymbardziej, ze byloby taniej.
Zastanawia mnie cy wersja download wymaga podlaczenia do internetu(tak jak steamowa) zeby moc grac?
Czy wogole roznia sie czyms te wersje?
Z gory dzieki za pomoc.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
26.10.2010 15:44    #1
Różnica jest taka, że pudełko ładnie się prezentuje na półce ;) Wersja download pewnie nie wymaga połączenia podczas gry, jedynie podczas ściągnięcia i w trakcie aktywacji programu. Sama gra niczym się nie różni.

hidalgo4 Młody aktywista

0
26.10.2010 16:29    #2
Dla mnie to rozni sie pewnoscia posiadania, bo moze za 15 lat zechcesz zagrac w FM 2011 ale juz napewno na dysku nie bedziesz tego przechwywal, oczywiscie mozna zgrac na dvd ale jednak oryginal to oryginal... taka moja prywatna wstaweczka myslowa

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
26.10.2010 17:08    #3
Wybierać wersję download żeby nie mieć płyty na półce a później zgrywać to na płytkę? Ciekawy tok myślowy. :) Poza tym nawet jeśli za 15 lat Twój system operacyjny będzie w stanie odpalić tak starą grę, to pewnie nie będziesz miał zamiaru do niej wracać. ;)

Wracając do tematu - poza tym co napisał Seju dodam, wersji download nie da się odsprzedać z tego co pamiętam.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

alle Partyzant

0
26.10.2010 21:24    #4
A po co ja zgrywac na plytke?
Zazwyczaj nie wracam do starych gier :)
Skoro niczym sie nie roznia to w tym roku kupie wlasnie wersje do sciagniecia.
Z doswiadczenia wiem, ze ani nie zagladam do ksiazeczki ani nie uzywam do niczego plytki ani nie odsprzedaje gier takze to bedzie dobre rozwiazanie.
Dzieki za pomoc.

NaVaR Partyzant

0
27.10.2010 10:03    #5
A jak wygląda instalacja gry w przypadku reinstalacji systemu, kupna nowego kompa i innych zdarzeń które powodują to że musimy zainstalować grę ponownie. Wiadomo wersja pudełkowa jest i wkładam płytkę kiedy chcę a jak wygląda to w wersji Steam czy będzie gra dostępna cały czas np za rok, dwa???
Bo cały czas zastanawiam się którą wersję zamówić.

I jak wygląda gra w wersji Steam jak nie ma się podłączenia do internetu??
Bo właśnie zainstalowałem demo w Steam i już mam problem bo pisze mi że w tej chwili gra jest nie dostępna i że mam spróbować później.:(

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.10.2010 o godz. 10:22

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.