wersja Językowa zakup w irlandi

belbec Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.10.2010, 16:22    Pytanie
cześć wszystkiem. tak się składa że aktualnie mieszkam w Irlandi i kąpletnie się nie orientuje czy jeśli zakupie tutaj oryginał Fm 2011 to czy będe mieć do wyboru język Polski ?
Jeśli nie to mam prośbe czy ktoś w dzień premiery mógł by wrzucić jakieś spolszczenie lub plik z polską wersją językową na jakiś serwer i podać ewentualnie w odpowiedzi link.

pozdro :)

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
30.10.2010 18:37    #1
[quote=Regulamin]5. Pytania o cracki, spolszczenie, nie znajdą na łamach CM Revolution odpowiedzi.[/quote]

Jeśli natomiast zamówisz FM-a w naszym pre-orderze, to dostaniesz oczywiście grę w polskiej wersji językowej.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

belbec Partyzant

0
31.10.2010 00:08    #2
dobrze ale nadal nie dostałem odpowiedzi na moje pierwsze pytanie... pozatym nie zauważyłem nigdzie informacji o tym czy pre order zostanie wysłany zagranice. widze że reklama i srzedaż preodredu to w tej chwili proritet ale dlamnie szybszym i lepszym rozwiązaniem było by zakupienie tego w sklepie jednak nadal nie wiem czy będzie to w polskiej wersji językowej.

Tobi18 Młody aktywista

0
31.10.2010 00:20    #3
W Irlandii będziesz miał tylko język angielski i/lub irlandzki (o ile to nie to samo :P). W Polsce też można tylko kupić FM'a po polsku (tak?) :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.10.2010 o godz. 00:20

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Craxa fan Młody aktywista

0
31.10.2010 02:39    #4
Złóż pre-order. Ja mieszkam w Anglii i złożyłem. Podajesz tylko adres i numer karty kredytowej. Pozdro
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
31.10.2010 10:29    #5
@belbec
Słabo szukałeś, bo była informacja, że za granicę też wysyłamy. Przy okazji była podana informacja o przewidywanej cenie takiej przesyłki oraz terminie jej dostarczenia. Także możliwe, że grę z naszego pre-orderu dostałbyś szybciej niż gdybyś miał ją kupić na miejscu. Więcej szczegółów tutaj.

Poza tym sądziłem, że moja odpowiedź będzie wystarczająco jasne, ale skoro nie jest, to napiszę wprost - grę w polskiej wersji językowej wydaje CD Projekt na terenie naszego kraju. Być może jakimś niesamowitym cudem mają swój sklep w Irlandii, ale wątpię w to. W sklepach irlandzkich dostaniesz ich wersję językową (jeśli dla Irlandii jest robiona jakaś wersja poza angielską).
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.10.2010 11:40    #6
Jeśli mieszkasz w Irlandii to znaczy że posługujesz się językiem angielskim (bądź irlandzkim dialektem). Oznacza to, że oglądasz irlandzką telewizje, słuchasz irlandzkiego radia, czytasz irlandzkie gazety, więc na chu....steczke ci Football Manager w języku polskim. Czemu do irlandzkiej telewizji nie napiszesz aby pod filmami bądź programami wyświetlali polskie napisy ?
Selah~~

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.10.2010 o godz. 11:43

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Craxa fan Młody aktywista

0
31.10.2010 13:10    #7
[quote=Gentleman]Jeśli mieszkasz w Irlandii to znaczy że posługujesz się językiem angielskim (bądź irlandzkim dialektem). Oznacza to, że oglądasz irlandzką telewizje, słuchasz irlandzkiego radia, czytasz irlandzkie gazety, więc na chu....steczke ci Football Manager w języku polskim. Czemu do irlandzkiej telewizji nie napiszesz aby pod filmami bądź programami wyświetlali polskie napisy ?
Selah~~[/quote]
Tutaj, akurat bym się nie zgodził. FM 2010 nabyłem w Anglii z polską wersją językową. Za pośrednictwem CD Projekt, oczywiście. Ale było to sporo czasu po premierze gry. Co do telewizji, to mam angielski dekoder cyfrowy, w którym jst opcja wstawienia polskich napisów :) Pozdrawiam.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

hidalgo4 Młody aktywista

0
31.10.2010 13:26    #8
[quote=Gentleman]Jeśli mieszkasz w Irlandii to znaczy że posługujesz się językiem angielskim (bądź irlandzkim dialektem). Oznacza to, że oglądasz irlandzką telewizje, słuchasz irlandzkiego radia, czytasz irlandzkie gazety, więc na chu....steczke ci Football Manager w języku polskim. Czemu do irlandzkiej telewizji nie napiszesz aby pod filmami bądź programami wyświetlali polskie napisy ?
Selah~~[/quote]

a dla mnie to troche tekst ie na miejscu, bo po pierwsze moze zalezy mu na rozowju Cmrev po drugie ceni jezyk polski jako swoj ojczysty, po trzecie to jego prywatna sprawa czy chce grac po polsku japonsku czy w innym jezyku... wiecej szkoda pisac. eh polacy

belbec Partyzant

0
31.10.2010 18:40    #9
dzięki za odpowiedzi

a co do Gentleman to człowieku masz coś nie tak z głową jestem Polakiem który szanuje swój język do tego nie mam opanowanego tak języka angielskiego by bez problemu się nim posługiwać. Jak jedziesz np na wakacje do egiptu to mówisz w ich języku i odrazu go znasz ? Ja jestem w Irlandi ze względu na praktyke bez niej nie ukończe szkoły... nie wiem w sumie o co ci chodzi i dlaczego chiałeś mi dowalić toche luzu ;)

do Pomstiborius tak nie wywnioskowałem tego z twojej wyPowiedzi i nie widziałem tej informacji dlatego bo od niedawna odwiedzam ta strone zawsze grałem w fm ale jakoś w cześniej nie potrzebowałem zadnych informacji poniewaz w Polsce nie naPotkałem zadnych problemów ;)

pozdro

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.