Zmęczenie zawodników

dudek_9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.11.2010, 13:27    Pytanie
Mam pewien problem. Zostawiłem obciążenia treningowe takie jakie są (tj. średnie) i gram mecz. Wielkie moje zdziwienie, gdy cały skład ma po meczu zmęczenie 60%! Daje 3 dni odpoczynku - nikt nie miał powyżej 88%! Czy wie ktoś co poradzić na zmęczenie zawodników? Bo w każdym meczu muszę całą jedenastkę wymieniać. W FM 10 miałem obciążenie duże, moi zawodnicy grali szybką piłkę, a i tak po meczu nikt nie schodził powyżej 80. Bardzo proszę o odpowiedź, jako, że kończy się okres przygotowawczy, a nie chcę tak rozgywać całego sezonu :/
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

Mar1992 Przodownik pracy

0
08.11.2010 13:37    #1
Mniemam, że masz dopiero początek sezonu? Jeśli tak, to spokojnie! Po rozegraniu paru meczów wszystko będzie dobrze (przynajmniej ja tak mam). Piłkarze muszą wejść w rytm meczowy.

Użytkownik uznał post za pomocny

dudek_9 Partyzant

0
08.11.2010 13:41    #2
Dokładnie, lecz jak powiadam, w FM 2010 nie miałem takich problemów... Od początku dosyć dobrze kondycyjnie wyglądali.
PS przepraszam za dodanie 2 postów, przypadek.
---------------------------------------------------------------------------------------------
To mam drugie pytanie - Jak dobrze przygotować zespół kondycyjnie do sezonu? jeszcze mi trochę zostało więc... Jakby ktoś mógł albo to opisać, albo wrzucić link byłbym dozgonnie wdzięczny :)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 08.11.2010 o godz. 13:51

– I co? Są bunkry?

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
08.11.2010 14:20    #3
Graj dużą rotacją 5-6 sparingów - kondycja sama wzrośnie. Pamiętaj, aby meczami o stawkę a sparingami mieć min. 7 dni przerwy.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

dudek_9 Partyzant

0
08.11.2010 17:19    #4
dzięki wielkie. Zauważyłem poprawę. Może ta kondycja nie wygląda najlepiej, ale widać znaczną poprawę niż to, co zastałem jak przyszedłem.
– I co? Są bunkry?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution