Trening indywidualny - kilka pytań

gigabyte1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.11.2010, 15:48    Pytanie
Witam mam kilka pytań dotyczących treningu w FM 11 . A mianowicie trening indywidualny , co to daje i czy warto ?
I jeszcze jedna sprawa : kilka zawodników nie jest zadowolonych z obciążeń treningowych , ustawiłem zatem osobne programy treningowe , zmniejszyłem obciążenia jednak w karcie kopaczy dalej widnieje " niezadowolony "
Da się coś z tym fantem zrobić ?

Kanius Partyzant

0
10.11.2010 21:59    #1
Mimo, że sam zaczynam dzisiaj grę na twoje pytania postaram się odpowiedzieć. Trening indywidualny poprawi pojedynczą umiejętność, którą wyznaczysz. Dajmy na to masz dobrego obrońcę, skocznego, dobrze kryjącego i odbierającego piłki, ale ma słabą koncentrację i poprawia wiele błędów. Dajesz indywidualny trening i mu ten atrybut rośnie.

A co do treningu. Zaczekaj jeszcze trochę, może muszą poczekać i przyswoić się do nowych zajęć, a jak nie to jeszcze zmniejsz obciążenie.

Goldberg1987 Partyzant

0
12.12.2010 23:28    #2
Odnośnie treningu indywidualnego. Po jakim czasie gdy zawodnik ma ustawiony trening indywidualny widać efekty?

Magicc Ekspert

0
12.12.2010 23:52    #3
W kwestii niezadowolenia z obciążeń- ja to ignoruję jeżeli trening nie jest jakiś wybitnie męczący, po jakimś czasie przestają marudzić.

Leo300 Partyzant

0
13.12.2010 01:22    #4
Witam wszystkich;) Moje pytania są następujące :

1) Czy warto ustawiać STARSZYM zawodnikom (po 30) TRENING INDYWIDUALNY?? Czy ustawienie treningu danego atrybutu sprawi że starszemu zawodnikowi będą wolniej spadały atrybuty??

2) "Kanius" napisał że warto dawać trening indywidualny jeśli jakiś zawodnik ma słabszy jakiś atrybut ale przecież wszystko zależy od POTENCJAŁU ZAWODNIKA ponieważ atrybut nie wzrośnie jeśli potencjał zawodnika na to nie pozwala czy też dany atrybut zawodnika nie może wzrosnąć...jak to jest??;>

3) Czy warto trenować np atrybut "wykańczanie akcji" napastnikom jeśli wiemy że on nie skoczy do góry?? czy trenowanie takiego atrybutu poprawia mimo wszystko skuteczność wykańczania akcji w meczu??;>

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.