Wiek managera a cheaterstwo

adson43 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2010, 15:38    Pytanie
Witajcie wszyscy;)
Mam 3 pytania
1. Czy jeśli zmienie w edytorze FMRTE wiek mojego managera z najmniejszej możliwej (25 lat) na moją rzeczywistą (18 lat) moge zostać nazwany cheaterem??
2. Może mi ktoś powiedzieć jaka jest granic między mega cheaterstwem a edytowaniem z zdrowym rozsądkiem??
3. Czy jeśli mając dług np. -500 000 tysięcy euro, zmienie w edytorze na - 250 000 moge zostać nazwany cheaterem??

Prosze o odpowiedź bo nurtuje mnie to ;)))

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
12.11.2010 15:43    #1
1. Nie.
2. Moim zdaniem nie ma granicy - dopakowujesz = oszukujesz, ale każdy ma swoje zdanie.
3. Tak.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

jaruone Młody aktywista

0
12.11.2010 15:46    #2
Przez kogo nazwany?? Samego siebie (ukarz się !!! zrób to!!!) ?? Kolegę ??
Bądźmy poważni - w orędziu noworocznym Prezydent raczej Cię nie zbeszta przed milionami Polaków ;)
Edytora używasz kiedy chcesz i jak chcesz to Twoja wewnętrzna sprawa - często zmieniałem wiek managera, pozycję graczy (zgodnie z realiami) czy rozbudowywałem stadion (gdy był własnością gminy i nie chcieli współpracować) - jeśli coś Cię drażni w grze i uważasz, że tak nie powinno być to zmieniasz to. Wiadomo jak dowalisz sobie 11 z gości o PA 200, czy przetransferujesz Messiego do Lecha Poznań to grasz nie fer - choć z drugiej strony można traktować to jako zabawę i sprawdzić czy takim mega składem wygra się ligę bez porażki i z góra 5 straconymi bramkami.Każdy definiuje "zabawę" wg. własnych standardów.

adson43 Partyzant

0
12.11.2010 16:51    #3
Ja nienawidzę takiego czegoś jak opisał jaruone , że mam 11 gości o PA 200. Ja jak już zmieniam tylko wiek. Ale zdarzyło mi się zniwelować o 300 000 tys długu. Nigdy nie dopisywałem sobie milionów, nie dodawałem milionów do budżetu płacowego. Ale czy odjęcie troche długu jest serio cheaterstwem?? Poprostu nie chce mieć wielkiego długo (moge mieć z granicy normy) żeby poprostu nie spuścić klubu w otchłań, i nie mieć zarządu komisarycznego. Mam zamiar jak wyjde na prostą Piastem Gliwice, to co wziąłem żeby zniwelować dług, wpisać to do pożyczek. Czy byłoby to fair??

zerocool007 Partyzant

0
13.11.2010 00:15    #4
Moim zdaniem każde odpalenie edytora czy to przed sezonem czy to w trakcie to cheat i nie pochwalam podobnych zachowań.
Przede wszystkim nie daje to takiej satysfakcji jak osiągnięcie czegoś budowanego od podstaw. W długiej wolnej chwili polecam objąć zespół np. z blue square i poprowadzenie do ekstraklasy, satysfakcja gwarantowana jednak potrzebująca wiele sezonów:)

F-Fan Partyzant

0
13.11.2010 03:08    #5
Każdy gra tak, żeby mu to sprawiało przyjemność. Nie możemy nikomu mówić jak grać. Każdy gra dla własnej zabawy i satysfakcji.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution