skuteczność w innych ligach

matii55 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.11.2010, 21:35    Pytanie
w lidze polskiej grałem lechem i skuteczność moich zawodników była żenująca. na jakieś 10 sam na sam 1 lądowała w siatce. czy wy (ci co grają w lidze polskiej jakimś klubem, niekoniecznie lechem byle jakim nawet pierwszo ligowym) macie taki sam problem jak ja???
a inni którzy prowadzą inne kluby w innych ligach też spotykacie się z takim problemem??? że skuteczność waszych zawodników jest wręcz kompromitująca??? chodzi mi o to czy tylko w polskiej lidze to występuje czy w innych ligach także (słabszych, lepszych).
dodam że gram na łatce 11.1.1!!!
chciałbym również się dowiedzieć czy tylko na tej łatce to występuje czy na wcześniejszej lub podstawowej też!!!
bardzo proszę was o opisanie waszych sytuacji jak to u was występuje.

Tobi18 Młody aktywista

0
23.11.2010 21:43    #1
U mnie też zawodnicy sporo pudłują. O dziwo w demie nie miałem tego problemu. Niestety trzeba czekać na nową łatkę.

Użytkownik uznał post za pomocny

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

McMoney Młody aktywista

0
23.11.2010 21:48    #2
Podejrzewam że to jest u wszystkich. Nawet w lepszych klubach, o ile nie najlepszych typu Chelsea czy Barcelona. Tak jak mówił Tobi trzeba czekać na łatkę, o ile rzeczywiście to jest bug!

Glory, Glory MAN UNITED !!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.11.2010 21:53    #3
Gdy w meczach wykorzystywano większość setek to wyniki byłyby iście hokejowe.

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Maeg Partyzant

0
23.11.2010 22:01    #4
A czy to na pewno jest błąd? Początkowo też narzekałem na brak skuteczności ale ciągle korygowałem taktykę. W ostatnim sezonie czterech najskuteczniejszych piłkarzy K. Chitato w 36 spotkaniach 22 gole, E. Diallo 44/18 (i 20 asyst) N. Khoza 38/15 i P. Małecki w 37/10. Czy to są złe wyniki?

"Gdyby to koty miały definiować świat, ważne miejsce zajmowałyby w nim pożerane dla zabawy muchy"
— M. John Harrison

kubermord Partyzant

0
23.11.2010 23:15    #5
No właśnie. Wszystko zależy jak to interpretować. W poprzednim sezonie mój napastnik został królem strzelców z 25 golami w 32 meczach. A więc wynik całkiem niezły. Z drugiej strony szlag mnie trafia jak moi mają po 6 albo więcej sytuacji stuprocentowych w meczu i nie mogą trafić

matii55 Partyzant

0
25.11.2010 16:03    #6
ej piszcie na jakiej latce gracie w ktorej lidze i jakim klubem i jak tam u was to wyglada ze skutecznoscia!!! prosze aby niech ktos jeszcze sie wypowie!!!

Craxa fan Młody aktywista

0
25.11.2010 16:09    #7
Ja gram na łatce 11.1.1, w portugalskiej trzeciej lidze i u mnie problemu nie ma. Tak ustawiłem zawodników, że kiedy dochodzą do sytuacji strzeleckich, to trafiają. Ale to dlatego, że rozegrałem masę sparingów i ich stopień znajomości taktyki jest maksymalny. Cierpliwości, zaczną strzelać, tylko pozwól im się zgrać;)

Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

McMoney Młody aktywista

0
25.11.2010 16:21    #8
Łatka 11.1.1
1.FC Koeln
po pierwszej kolejce 2:1 z Bayernem
a w pucharze 2:0 z Hansa Rostock ;)

Glory, Glory MAN UNITED !!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.