smieszne ceny za zawodnikow

B0dz!0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2010, 11:56    Pytanie
Witam. Nie wiem czy tez tak macie ale u mnie to co sie dzieje na rynku transferowym jest smieszne. Otoz chodzi mi o fakt ze np. grajac przez 3 sezony Ajaxem:

po pierwsze oferowali mi takich zawodnikow jak Yaya Toure, Kolo Toure, Mauro Zarate, Angel Di Maria i jeszcze paru naprawde swietnych zawodnikow za kwoty NIE przekraczajace 5 mln ojro

po drugie bylem zmuszony sprzedac Luisa Suarez'a za smieszne 7 mln po pierwszym sezonie, a teraz dwukrotnego krola strzelcow Mounira El Hamdoui'ego do Chelsea za 5 mln

po trzecie wlasnie teraz po 3 sezonie zatrudnilem z WOLNEGO transferu takich swietnych zawodnikow jak Steven Defour ktory gral dalej w Standard Liege i byl wart MILION euro :O, Artem Milevskyi ktory w Dynamo kosztuje smieszne 1,3 mln, a staty ma na poziomie mistrzowskim i do tego jeszcze Alberto Paloschi'ego z Milanu.

a najbardziej zdziwilo mnie to jak ManC zaoferowal mi FABIO COENTRAO za 4,6 mln :O

macie moze tak samo czy to tylko u mnie jakos gra swiruje bo zaczyna mnie to strasznie irytowac :/

serotonin Partyzant

0
24.11.2010 17:35    #10
Wychodzi na to że każdy z nas ma innego FM11 :) he he he

miSiek CR7 Partyzant

0
24.11.2010 17:53    #11
U mnie jest tak jak u tych ktorzy maja problemy. Chociaz nie uwazam to za niewiadomo co, bo moze byc bardziej realnie. Np. Jak zawodnik siedzi na lawce i nie gra lub jest przesuniety do rezerw to realnie sie nie da sprzedac go za wielka sume. Chyba ze takie gwiazdy jak Silva np z City lub Robinho. Podaje przyklady z gry. A jesli wystawisz zawodnika na liste, bo slabo gra albo nie gra i zaoferujesz innym to tez niewiadomo jakich cen sie nie uzyska, bo zawodnik jest niechciany. Szkoda troche. Sprzedalem Aguero do OL za 20mln Euro wlasnie na takiej zasadzie, bo chcialem zwolnic miejsce dla mlodych. Jedynego zawodnika ktorego sprzedalem za wiecej niz byl wart to Simao, wart 2,8 mln a sprzedalem za 3 mln. Szkoda, bo to czasami przeszkadza.

PanQlo Partyzant

0
28.11.2010 16:45    #12
ja zrobiłem pewien eksperyment .. otóż w FMTE zmieniłem Owena na legendę, odmłodziłem go o 10 lat. Jego wartość w FM wyskoczyła na 34mln Ł, jednak, gdy wystawiłem go za 5 mln. NIKT nie chciał go kupić . Robiłem tak kilka razy, zmieniałem CA, PA , reputacje etc.. "0" efektu, to bardzo irytujące i bez wątpienia to ogromne niedociągnięcie ze strony SI. nie mam na myśli udaremnienia manipulacji tego rodzaju, a sam sposób transferowania piłkarza. Podobnie sprawa siema z reputacją - Raul, który jest jednym z najlepszych piłkarzy ostatniej dekady ma reputacje śmiesznie niską , a w rzeczywistości to nie ona spada, a jego umiejętności - czyli kolejny błąd w moim odczuciu.

bartekw Partyzant

0
28.11.2010 17:13    #13
Ja mam tak że jeśli chce kupić zawodnika który jest wyceniany na 1 mln zł ,a chcą za niego 6 mln zł. Więc bez przesady. Miał on 20 lat. W dodatku nikt nie chce kupić np. Sergio Blanco za 2 mln zł ,a wyceniany jest na 3,5 mln zł.

Willson Partyzant

0
28.11.2010 17:20    #14
W moim manifeście ten problem jest opisany. Zapraszam do komentowania, bo sprawa dotyczy całej serii FM
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

zyleth16 Partyzant

0
28.11.2010 20:40    #15
Ja pozyskalem rodionova( II skład Chealsea) blaszzczykowskiego i fuchsa(gwiady Borusii i Eintrachtu...) na takiej zasadzie do alemanii.... Mam nadzieje, że następna łatka poprawi ten bug!....

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.