Hoalndia - trener i szaraki, Japonia - jak zwykle od lat.

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
26.11.2010, 13:03    Pytanie
Witam wszystkich.
Po trzech latach grania na FM 2008 kupiłem FM 2011 i - wg. mnie to totalna klapa na wszystkich poziomach... Ale do rzeczy.
Na mecz eliminacyjny do drużyny Holandii powołanych zostało kilku ''szaraków":

rwijk)

w tym dwóch - niejacy Bouwman i Marbus - pojawili się na boisku:

Dodatkowo reprezentacja prowadzona jest przez niejakiego Jana Jansena (powinien oczywiście być van Marwijk)

Czy ktoś moze mi odpowiedzieć - dlaczego?

Uprzedzając pytania dodam, że mam fake by axa, który m.in. poprawia Mustermana na Kahna, reprtezentacja Niemiec bez szaraków itd. Gram na dużej bazie danych i liga holenderska jest grywalna.

Kolejną sprawą jest Japonia w której brak jest panelu szgtabu szkoleniowego (jeśli by to były sprawy licencyjne, to czemu nie ma chociaż 'szaraków" ???), a kluby Japońskie nie posiadają oryginalnych graczy. Zakładałem juz ten temat dla FM 2008 lecz nikt nie pomógł.

Czy ktoś moze coś napisać na temat Holandii i Japonii oraz metody by naprawić te błędy?

gucioprawda Młody aktywista

Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.11.2010 13:09    #1
Brak licencji na Reprezentacje Holandii, Niemiec i Japonii. Proponuję ścignąć z fileplanet pliczek Vetr's Fake update (czy jakoś tak), który "odszaracza", lub pobawić się w plikach w folderze "lnc" znajdującym się w folderze "data" gry. Jednak najprościej z Vetrem:)
Oczywiście po tych operacjach trzeba rozpocząć nową grę.

Pozdrawiam.

mahdi Wróg ludu

0
26.11.2010 13:19    #2
[quote=mahdi]Uprzedzając pytania dodam, że mam fake by axa, który m.in. poprawia Mustermana na Kahna, reprtezentacja Niemiec bez szaraków itd. Gram na dużej bazie danych i liga holenderska jest grywalna.[/quote]

A co do Japonii, to nie chodzi mi o 'odszaraczenie' ale o brak panelu szkoleniowego, historii itd.

0
26.11.2010 13:45    #3
Za to odpowiada IMO plik nleague.lnc w foledrze "lnc" z poprzedniego postu. Także trzeba przy nim pozmieniać wartości z 1 na 0 przy każdym wersie tekstu.

mahdi Wróg ludu

0
26.11.2010 14:05    #4
Ja mam tak : (Inc - all - fake.inc) (załadowany fake by axa). Nie ma tam już nleague.inc.

0
26.11.2010 14:30    #5
ściągnij sobie http://www.cmrev(...)5_2.html
powinno pomóc

mahdi Wróg ludu

0
26.11.2010 15:08    #6
W czym pomóc? Do Japonii dodał kilku trzeciorzędnych graczy, nadal nie ma tam panelu sztabu szkoleniowego.
Poza pozmieniał nazwy klubów z "Chelsea" na "Chelsea Londyn" itp. Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, czy ktoś wie, dlaczego mimo setek piłkarzy holenderskich w świecie gry - do reprezentacji powoływane sa jakieś szaraki, które na dodatek grają - TO JEST GŁÓWNMY TEMAT tego wątku... I pytanie do panów "członków rządu" od wieloletniego gracza, który jest bezradny.

McMoney Młody aktywista

0
26.11.2010 15:36    #7
Wszystko wróci do normy po następnych powołaniach ;)

A dwa, kolega wyżej wprowadził Cię w błąd, możesz spokojnie kontynuować rozpoczętą już gre ;]

Mam nadzieje że pomogłem ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Kanius Partyzant

0
26.11.2010 23:30    #8
Ja wgrałem ten pliczek, a jak miałem Jana Jansena tak mam. Dodam, że vetra wygrywałem nie raz, reprezentację Niemiec mam, ale dziwi mnie to dziwne nazwisko.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 26.11.2010 o godz. 23:56

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution