Problem ze scoutami

bimbass Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2010, 00:23    Pytanie
Zatrudniłem dwóch scoutów, ale nie mogę ich przydzielić do żadnego regionu (kraju) mimo, że zarząd zgadza się na szukanie zawodników. (Mogę szukać w całej Wielkiej Brytanii i Francji). Opcja dodaj nowy przydział po prostu nie działa.
Jakieś pomysły dlaczego tak jest? Dotychczas nie miałem z tym problemu.

bugi42 Młody aktywista

0
28.11.2010 10:02    #1
Hmm...Może zatrudniłeś ich niechcący jako trenerów? Głupie, ale może prawdziwe.
...

bimbass Partyzant

0
28.11.2010 10:12    #2
Nie no są jako scouci i widnieją w zakładce "obserwacje". Wczesniej zatrudnialem scoutów i nie było takich dziwnych problemów. Zastanawia mnie czy moze zarząd jednak nie wyraża na coś zgody mimo, że nic takiego nie zauważyłem.
Please Help!!! :(

Willson Partyzant

0
28.11.2010 11:41    #3
Jakim klubem grasz? W którejś zakładce powinno być zdanie:
"zarząd nie nakłąda żadnych ograniczęń związanych z poszukiwaniem...."

Jak jest u Ciebie?
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

bimbass Partyzant

0
28.11.2010 12:15    #4
Uwaga! Problem wyjaśniony.
Chodzi o to zeby zatrudnić tylko scoutów którzy są tylko i wyłacznie scoutami i w swoim profilu nie maja dodatkowych innych profesji. Np. ze moze byc asystentem, managerem mimo ze jego głownym zajęciem jest "bycie"scoutem. Zatrudnilem na próbe goscia który jest tylko i wylacznie scoutem i nikim więcej i mogę go wysylac gdziekowlwiek chce. Jak dla mnie to jest BUG. Dodam ze Gram na najnowszej latce.
Dodatkowo zauwazylem ze jak scout oprocz wysokich atrybutów "zd. d. adaptacji", "Oceney Um. i Oceny pot." ma równiez wysoki poziom determinacji to na bank moze równiez w klubie pełnic funkcje asystenta, trenera itp. nie tylko scouta i tak ma to pokazane w swoim profilu.
Coś mi tu śmierdzi SI !

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.11.2010 o godz. 12:16

bimbass Partyzant

0
28.11.2010 12:22    #5
Dodam jeszcze, że zatrudnienie nowego scouta, który moze pelnic role tylko i wylacznie scouta w klubie, odblokowalo tych scoutów których mam w klubie i wszystko wrocilo do normy.
Troche maslo maslane wyszlo, mam nadzieje ze jest zrozumiale.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution