Czy to bug?

ajajaj Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2010, 21:39    Pytanie
Mam sporo wychowanków w składzie. Mimo to co sezon kłopot z zarejestrowaniem składu. Jest tak: mam 12 zawodników wychowanych w klubie 0-21 i 3 wychowanych w klubie 15-21. Nie mogę zarejestrować składu, bo brak mi wychowanków 15-21. Czy to nie jest bug, że gra nie traktuje wychowanków 0-21 jak 15-21? Nie szukałem długo, ale nigdzie nie znalazłem osób narzekających na ten wg. mnie błąd. Chyba, że to nie jest bug?

szfedo Przodownik pracy

0
29.11.2010 04:21    #1
Bug, nie bug, podaj ligę bo różnie z tymi rejestracjami bywa. A jak nie możesz nic zupełnie nic zrobić, to albo weź urlop, albo zaznacz automatyczny dobór składu i wtedy dobierze tak, żeby wszystko grało.

ajajaj Partyzant

0
29.11.2010 13:26    #2
[quote=szfedo]Bug, nie bug, podaj ligę bo różnie z tymi rejestracjami bywa. A jak nie możesz nic zupełnie nic zrobić, to albo weź urlop, albo zaznacz automatyczny dobór składu i wtedy dobierze tak, żeby wszystko grało.[/quote]

liga polska

juniorao Partyzant

0
30.11.2010 00:30    #3
Miałem to samo, pełno wychowanków w u21 (polska liga) był to chyba sezon 2013/14 albo następny i też to mnie spotkało. Jak zaczynasz grę możesz zgłosić kogo chcesz, prawie wszyscy z u21 są zaznaczeni jako wchowankowie ale po paru sezonach w miarę krystalizacji składu nie trzymasz wszystkich młodych i tych nie rokujących sprzedajesz, przychodzą nowi i pojawia się problem. Dałem sobie spokój i czekam na nowy patch.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution