Minimalizacja FMa a wyłączanie

chomik1948 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2010, 22:36    Pytanie
Dobry wieczór mam taki mały problem przy minimalizacji gry czasami pojawia mi się komunikat ,że gra przestała działać trochę to irytujące bo nie zapisuje stanu gry po każdym meczu i teraz np. jestem 2 wygrane mecze w plecy. Ma ktoś jakieś pomysły jaka może być tego przyczyna?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.11.2010, 22:39

dobry.adam Partyzant

0
28.11.2010 22:41    #1
Przyczyny nie znam, więc ściśle rzecz ujmując - nie pomogę. Mogę natomiast polecić włączenie autozapisu do 3 plików co tydzień.

szfedo Przodownik pracy

0
29.11.2010 04:19    #2
Podaj chociaż treść tegoż komunikatu.
ps. próbowałeś grać w oknie?

Użytkownik uznał post za pomocny

chomik1948 Partyzant

0
29.11.2010 18:26    #3
Dobra zacząłem grać w oknie i jest wszystko w porządku dzięki. I takie jeszcze pytanie bo zawsze zapominałem zadać a nie chcę zakładać nowego tematu dlaczego bramki w pucharach np. (FA Trophy) nie są liczone w statystykach kariery zawodnika? asysty zresztą też a przecież są to oficjalne mecze o stawkę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.