Słabe podania- bezpośrednie podania?

Brac0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.12.2010, 20:54    Pytanie
Mam takie pytanie... Gram b słabą drużyną, moi zawodnicy nie umieją po prostu podawać(o czym zostałem poinformowany także przez współpracowników). Czy dobrze zrobiłem ustawiając im podania długie? Stwierdziłem, że lepiej jeśli będą niedokładnie podawać i piłka będzie przejmowana pod bramką przeciwnika niż pod naszą. Tylko, że jest tu mały haczyk... wąska gra. Proszę o rady.

stachu2424 Partyzant

0
03.12.2010 00:01    #1
jak masz graczy ze słabym atrybutem podan to ustawiasz im bezposrednie podania.no ale na wąskim polu gru to gra się raczej krótkimi podaniami.Chyba ze boisko jest długie to wtedy mozesz ustawic bezposrednie/długie podania obroncą którzy po rozbiciu ataku przeciwnika będą od razu podawać do wysuniętych napastników na polowe rywala.

szfedo Przodownik pracy

0
03.12.2010 12:54    #2
Ustaw mieszane. Zawodnik sam dobierze jak będzie chciał podać. Jak gram badziewiakami to z reguły staram się dobrać jak największe boisko, żeby można było walić piły na dobieg, bo krótką i wąską grą daleko nie zajadę, bo częste straty i podania do przeciwnika to codzienność. Spróbuj zagrać szerzej, jeśli masz jakiegoś giganta napastnika i szybkich skrzydłowych to rzucaj piły na skrzydła.

Guezmir Młody aktywista

0
03.12.2010 13:12    #3
Jeśli piłkarze mają słaby atrybut podań, to należy podania w miare możliwości skracać. Dłuższe piłki będą bardzo niecelne i posiadanie marne. Jednak w przypadku gry kontratakiem nie musi to być wadą, bo czasem jak się uda dobrze zagrać, to łatwiej zaskoczyć przeciwnika.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.