Kto może przyjść do Niecieczy

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.12.2010, 20:34    Pytanie
Siemanko melepety,
Te nie wiecie z jakich krajów mogą chcieć przychodzić piłkarze do I-ligowej Niecieczy, nie licząc Afryki??? Są w ogóle takie?

Fenix Partyzant

0
05.12.2010 21:21    #10
[quote=DarioFM]Tak tudno samemu pokombinowac i samemu poszukac grajkow.Moze jeszcze mamy wymyslic ci taktyke i grac za ciebie[/quote]

Co, mam kazdy kraj sprawdzac i szukac po klubach jaki zawodnik z jakiego kraju moze przyjsc??? Nigdy tak nie robilem wiec moze jest ktos kto tak robil i wie, jacy pilkarze przychodza jeszcze smialo do II ligi polskiej oprocz Afrykanow.

[quote=DarioFM]Moze jeszcze mamy wymyslic ci taktyke i grac za ciebie[/quote]

Nie pyskuj dzieciaku bo jak ja obmyslalem sukcesywne i odwazne taktyki to ty lepiles zamek w piaskownicy z robakami

endrus Młody aktywista

0
05.12.2010 21:21    #11
[quote=Magicc]Gdzie "reakcjonista" dla tego pana?[/quote]
Właśnie. Dajcie mu pomarańcze na mikołajki:)
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Czarodziejski Partyzant

0
05.12.2010 21:29    #12
a ja znam świetnego piłkarza (ów) i to za darmo. :) 7 liga Angielska była dla nich orzeszkami .
Michał Trzeciakiewicz
Marciń Zimoń
Łukasz Kaciczak

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.12.2010 o godz. 21:31

DarioFM Partyzant

0
05.12.2010 21:30    #13
Normalnie chcialbym zobaczyc te twoje taktyki.Jak tobie sie nie chce zawodnikow poszukac to napewno dlugo siedziales nad tymi taktykami.I nie gadaj mi dzieciaku bo jak ja gralem w pierwsze menagery to ty po drabinie na dywan wchodziles.

Fenix Partyzant

0
05.12.2010 21:31    #14
[quote2=endrus][quote=Magicc]Gdzie "reakcjonista" dla tego pana?[/quote]
Właśnie. Dajcie mu pomarańcze na mikołajki:)[/quote2]

Co to za ton? Jaki "mu?" Jaki "mu"??? Dla ciebie per Pan. Kultury troche.

Jak melepeta was obraza to musieli was naprawde bezstresowo wychowywac albo zbyt cieplo bylo na chacie

Czarodziejski Partyzant

0
05.12.2010 21:33    #15
Poszukaj w Indiach, mając włączoną tamtejszą ligę można natrafić na wiele utalentowanych zawodników.

Fenix Partyzant

0
05.12.2010 21:34    #16
[quote=Czarodziejski]a ja znam świetnego piłkarza (ów) i to za darmo. :) 7 liga Angielska była dla nich orzeszkami .
Michał Trzeciakiewicz
Marciń Zimoń
Łukasz Kaciczak
[/quote]

Ale ja pytam jacy zagraniczni pilkarzy oprocz Afrykanow przychodza do I ligi polskiej, a nie o 7 lige angielska. Tam to kazdy cienias moze byc gwiazdą.

[quote=DarioFM]Normalnie chcialbym zobaczyc te twoje taktyki.Jak tobie sie nie chce zawodnikow poszukac to napewno dlugo siedziales nad tymi taktykami.I nie gadaj mi dzieciaku bo jak ja gralem w pierwsze menagery to ty po drabinie na dywan wchodziles.[/quote]

Hahahahahahah. Rocznik prosze. Bo widac w profilu nie masz nawet odwagi podac wiec pewnie nie podasz,ale podaj. I nie takim tonem bo to mnie w dziecinstwie w czajniku kąpano

Fenix Partyzant

0
05.12.2010 21:34    #17
[quote=Czarodziejski]a ja znam świetnego piłkarza (ów) i to za darmo. :) 7 liga Angielska była dla nich orzeszkami .
Michał Trzeciakiewicz
Marciń Zimoń
Łukasz Kaciczak
[/quote]

Ale ja pytam jacy zagraniczni pilkarzy oprocz Afrykanow przychodza do I ligi polskiej, a nie o 7 lige angielska. Tam to kazdy cienias moze byc gwiazdą.

[quote=DarioFM]Normalnie chcialbym zobaczyc te twoje taktyki.Jak tobie sie nie chce zawodnikow poszukac to napewno dlugo siedziales nad tymi taktykami.I nie gadaj mi dzieciaku bo jak ja gralem w pierwsze menagery to ty po drabinie na dywan wchodziles.[/quote]

Hahahahahahah. Rocznik prosze. Bo widac w profilu nie masz nawet odwagi podac wiec pewnie nie podasz,ale podaj. I nie takim tonem bo to nie mnie w dziecinstwie w czajniku kąpano

USUŃCIE ten post jakiś wolny serwer macie że trzeba odswiezac i niechcacy dwa posty sie dalo

Reakcjoniste hehe. Dobre. Tez macie cieplo.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.12.2010 o godz. 21:34

Fenix Partyzant

0
05.12.2010 21:34    #18
Michał Trzeciakiewicz
Marciń Zimoń
Łukasz Kaciczak
[/quote]

Hahahahahahah. Rocznik prosze. Bo widac w profilu nie masz nawet odwagi podac wiec pewnie nie podasz,ale podaj. I nie takim tonem bo to nie mnie w dziecinstwie w czajniku kąpano

Oj, koleżko, ciesz się, że mnie już w Gabinecie nie ma, bo rzuciłbym Ci wroga ludu za wrodzoną głupotę. Nie pozdrawiam. ~Grzelo

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.12.2010 o godz. 21:47

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.