przejście do nowego klubu

mihau871 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.12.2010, 20:38    Pytanie
Witam,

mam taki problem, otóż gram PSV Eindhoven już 3 sezon, zdobyłem z tym klubem wszystko co mogłem zdobyć ale nadal żaden klub z lig: angielskiej, hiszpańskiej czy włoskiej mnie nie chce;/ i to nie tylko te najmocniejsze ale też te słabe jak Parma czy Betis, czy tylko ja mam taki problem czy może to jakiś błąd w grze??

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.12.2010 21:36    #1
To też zależy od twojego obywatelstwa, oraz znajomości języka.
Możliwe że przeszkodą jest to że masz długi kontrakt i dużo zarabiasz, więc klub musiałby wypłacić dużą rekompensatę.

Choć muszę przyznać (z własnego doświadczenia) że im krócej się prowadzi dany klub tym łatwiej znaleźć nowego pracodawcę.
Jeżeli tak bardzo Ci zależy na przenosinach w nowe otoczenie to może czasem warto wyrazić zainteresowanie klubek który szuka managera.

mihau871 Partyzant

0
06.12.2010 22:04    #2
no właśnie w tym problem że wyrażam zainteresowanie klubami z tych 3 lig a dodatkowo jak sie zwolni miejsce w jakims klubie w/w ligi to odrazu składam podanie;/ co ciekawsze reprezentacja hiszpania zatrudniła mnie a Betis już wolał kogoś innego;|

majkiel3 Partyzant

0
07.12.2010 10:20    #3
Ja kiedyś spróbowałem 2 razy złożyć podanie o prace w Boltonie i kiedy miałem klub bardzo szybko odrzucali moją propozycje, ale kiedy się zwolniłem i złożyłem podanie to dostałem tą pracę.
Spróbuj tak: zapisz sobie gre, zwolnij się i zobacz czy cię przyjmą do pracy

Morrison7 Partyzant

0
07.12.2010 15:40    #4
trudno, żeby słabe, malutkie kluby zapłaciły rekompensatę. jak tak bardzo Ci zależy to spróbuj opcję, ze zwolnieniem się. Jak nie to powtórz jeszcze raz wszystko co zdobyłeś z PSV, a sam jakiś potentat europejski zwróci na Ciebie uwagę. Ja mam trochę inną sytuację ponieważ zacząłem 4 ligowym zespołem z Włoch - Pro Vercelii. Aktualnie mam 2015 rok i rozgrywam swój pierwszy sezon w SERIE A. Idzie mi niespodziewanie dobrze co może potwierdzić oferta pracy z Juventusu Turyn. Fakt faktem, są w kryzysie, ale w końcu to Juve. Ofertę jednak odrzuciłem, gdyż mam inne cele przed sobą, i na inne klubu przyjdzie czas.
powodzenia

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 07.12.2010 o godz. 15:40

clicers Partyzant

0
07.12.2010 16:17    #5
Ja opuściłem w pierwszym sezonie Herculesa Alicante bo mi szło tragicznie po czym zaraz otrzymałem ofertę z Man City :) więc jest to jakiś absurd

Falcon Przodownik pracy

0
07.12.2010 17:24    #6
[quote=clicers]Ja opuściłem w pierwszym sezonie Herculesa Alicante bo mi szło tragicznie po czym zaraz otrzymałem ofertę z Man City :) więc jest to jakiś absurd[/quote]

Nie absurd a być może reputacja światowa.Podobnie z kolegą co pisze że nie może się wyrwać z PSV.Do tych mocnych klubów to nawet kontynentalna reputacja może nie wystarczyć.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

mihau871 Partyzant

0
08.12.2010 14:49    #7
dla mnie absurdem w mojej sytuacji jest fakt ze kluby mnie nie chca zas, kazda mocniejsza reprezentacja sie o mnie bije m.in. hiszpania, brazylia, francja, anglie itd. a wg mnie do pracy w reprezentacjach wybierani sa trenerzy z najwyzsza reputacja. Dlatego uwazam ze jest pewnego rodzaju blad w grze...:(

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
08.12.2010 15:18    #8
Też miałem ten problem odnosząc sukcesy Wisłą i mają załadowane kilkanaście lig i kandydując do znacznie słabszych lig niż próbujesz. Póki co mam wrażenie, że uzyskanie pracy w innym klubie w FM 2011 jest trudniejsze niż w poprzednich wersjach. Chociaż poprzednio także zaczynałem jako amator.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mihau871 Partyzant

0
09.12.2010 20:10    #9
tez mialem problem prowadzac Legie, dlatego zaczałem inna gre tylko teraz zaczynajac jako bezrobotny. Po wygraniu z Lierse mistrzostwa Belgii odrazu zatrudniło mnie PSV a teraz juz 4 sezon prowadze zespol

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.