Jak aktywowac rozgrywki rezerwowych

psychofan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2010, 23:02    Pytanie
objalem wlasnie palermo i widze ze moje rezerwy nie uczestnicza w lidze, jest tylko kilka sparingow.nie wiem czy na nastepny sezon otrzymam zaproszenie do takich rozgrywek? jesli nie to pewnie jest to bug, zreszta nie pierwszy raz sie z nim spotykam.jest w ogole jakas opcja zaradzenia temu, fix, albo jakis inny sposob? dla mnie to bardzo wazny aspekt gry ogrywania pilkarzy ktorzy nie meszcza se narazie w skladzie a brak tego psuje rozgrywke

Falcon Przodownik pracy

0
11.12.2010 07:55    #1
Nie wiem jak jest w lidze włoskiej ale do rzeczy.
W niektórych ligach rezerwy mają swoje osobne rozgrywki do których otrzymujemy zaproszenie na początku sezonu.(Anglia,Szkocja)
Ale są też inne ligi gdzie rezerwy grają np. w 3-4 lidze i wtedy żeby rezerwy rozgrywały mecze musimy mieć grywalną 3 czy tam 4 ligę.(Hiszpania,Niemcy)
Jest też inna możliwość ogrywania ludzi w rezerwach. Po prostu organizujesz im co tydzień sparingi.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.12.2010 o godz. 07:56

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

psychofan Partyzant

0
11.12.2010 18:50    #2
moze byc tak jak mowisz z ta 3 czy 4 liga, sensowne sie wydaje.no myslalem juz o robieniu po prostu im sparingow i to jedyne wyjscie jakie mam pozdro

robinho99 Partyzant

0
13.12.2010 16:46    #3
U mnie bylo tak samo w lidze angielskiej. Tyle, że ja dałem wybierając ligę opcję o nieaktywnym budzecie transferowym (czyli brak transferow na starcie) moze to mialo jakis zwiazek. W drugim sezonie takie zaproszenie już dostałem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.