Witam, w Fma gram od wersji 2007 i zawsze młodych zawodników lub tych nie mieszczących się w składzie wypożyczałem. Zawsze tak samo - używałem opcji "proponuj klubom" i czekałem na oferty. Teraz z kolei w nowej wersji Fma robię tak samo, ale za każdym razem jest brak zainteresowania. Proponowałem chyba z 10 zawodników, naprawdę dobrych tj. W.Palacios, J.Jenas, Thiago (z Barcelony), czy młody Agyei. Po Van der Vaarta zgłosił się jeden klub. Chce wypożyczać młodych ale nie mogę. Mam jeden klub filialny ale z 2ligi i większość tych zawodników jest za dobrych i nie chcą do niego przechodzić. Czy ktoś mam podobnie i wie jak temu zaradzić?
Aha i jeszcze jedno, żeby nie zakładać nowego tematu. Chciałbym w ustawieniach zawodników ustawić im co maja robić np przy rzutach rożnów itp. Robię to pomiędzy meczami, żebym przed każdym znowu nie musiał się w to bawić, ale w ustawieniach przedmeczowych muszę to robić od nowa. Wszystkie ustawienia dla zawodników "usuwają się" i wracają stare. Jak temu zaradzić?
Aha i jeszcze jedno, żeby nie zakładać nowego tematu. Chciałbym w ustawieniach zawodników ustawić im co maja robić np przy rzutach rożnów itp. Robię to pomiędzy meczami, żebym przed każdym znowu nie musiał się w to bawić, ale w ustawieniach przedmeczowych muszę to robić od nowa. Wszystkie ustawienia dla zawodników "usuwają się" i wracają stare. Jak temu zaradzić?
Najnowsze posty