czy nowy patch zmienia styl/taktykę drużyny ?

mario.79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.12.2010, 12:55    Pytanie
Witam. Ja gram przez Steam i gram na nowym patchu (wszystko ok. działa). Zastanawia mnie jedno, gram taktyką 4-DP-ŚP-OPŚ-2 skrzydłowych i wysunięty napastnik – wyświetla mi się to jako 4-3-3 – ustawienia bardzo płynne, kontrola, podania krótkie, duża swoboda taktyczna, , strefa, większy pressing, dośrodkowania ostre, nie trzymaj się pozycji i na 11.1 było ok. Milanem zdobyłem mistrza najwięcej goli strzelonych, najmniej straconych, teraz gram Spurs i też mistrzostwo i wszystko ok. strzelonych 97 goli w sezonie, zagrałem kilka meczy w nowym sezonie 2 miejsce wszystko ok. i zainstalowałem patch 11.2 i nagle kupa. Strzelam z bólem 1 gol na mecz, podania krótkie nie dochodzą do adresata a co więcej robią się z nich bezpośrednie lub długie na boisku (wcześniej była gra a’la Barca) i co najgorsze mam mnóstwo strzałów w meczu i o ile kiedyś były z dystansu nad bramką a nawet trochę czasem wpadało to teraz kosmos mój napastnik Ballotelli, Pato lub Defoe marnują setki niemiłosiernie, strzelają nie nad bramką tylko obok, albo w bramkarza albo typowo obok bramki, chaos na boisku, kopanina tak jakby zupełnie olane zostały założenia taktyki i to tak z dnia na dzień. U Was też silnik tak pozmieniał czy moi gracze mnie olali? a może grać podania bezpośrednie zamiast krótkich bo te już krótkich nie potrafią

golex Partyzant

0
16.12.2010 14:57    #1
W tym silniku meczowym wreszcie poprawili dośrodkowania, bramki nie padają tak notorycznie po wrzutkach, ogólnie poprawili krycie... Na razie rozegrałem 5 meczy i większość goli wpadła po akcji w środku polu... Skuteczność też jakby lepsza, ale z oceną tego wole wstrzymać się jeszcze pare meczy

mario.79 Partyzant

0
16.12.2010 21:28    #2
rzeczywiście grają więcej środkiem. to co ja teraz zrobię z moimi skrzydlowymi:-(? Gale, Lennon, Bentley tak pięknie hasali po skrzydle ..

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.