Gra jedna Taktyka

kosior145 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.12.2010, 16:15    Pytanie
czy w tej grze to mozliwe bo chyba nie !!! juz mnie to denerwuje zrobilem sobie ekstra taktyke nie zadne gotowce i przez 14 meczy wygrywalem po 4:0 nawet z tymi lepszymi a tera od dluzszego czasu oni nic nie graja, ludzie pisza ze w tej grze komputer uczy sie twojej taktyki jezeli to prawda to najgorsza wersja FM jaka powstala, i co takie Wolves nauczy sie mojej taktyki i wygra ze mną chociaz ze ja mam ekstra sklad .... jakos Real Madryt do dzis nie moze sie nauczyc taktyki Barcy Pep dopiero po Realu zmienil taktyke pierwszy raz od 2 lat a jakos wygrywali ze wszystkimi po 5:0 bo jak taktyka jest perfekcyjna to nic im nie przeszkodzi, a moja taka byla FM schodzi na PSY

Magicc Ekspert

0
17.12.2010 17:02    #1
A skąd wiesz, że Twoja taksa była perfekcyjna? Ja trzeci sezon gram właściwie taką samą taktyką zmieniając ją tylko na wyjazdowe mecze z silnymi rywalami i jakoś nie narzekam.

kosior145 Partyzant

0
17.12.2010 17:21    #2
no byla :D miedzy 1-15 minuta potrafilem wygrywac 4:0 xD ogolem dobrze to wygladalo :d

kosior145 Partyzant

0
17.12.2010 17:32    #3
i mam pytanie jak grac na wyjezdzie ? kontrataki ??

danielos_87 Partyzant

0
18.12.2010 02:08    #4
[quote=kosior145]i mam pytanie jak grac na wyjezdzie ? kontrataki ?? [/quote]
No z reguły na wyjeździe grasz defensywnie z włączonymi kontratakami:) Jak grasz z ewidentnie słabszym zespołem od Twojego, to taksa jest normalna, jak niewiele gorszy bądź równy to proponuje zacząć defensywnie z kontry i potem w zależności od przebiegu meczu dostosować taktykę, czyli np. 0:0 do połowy, ale widzisz, że ewidentnie przeważasz w wielu aspektach, np. strzały/posiadanie piłki to ustawiasz ją jakbyś grał u siebie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.