Junior nie chce podpisać kontraktu

Dagome Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.12.2010, 11:02    Pytanie
Wygenerował mi się świetny junior:

http://i55.tinypic.com/2eyf9ls.jpg

Mam z nim tylko jeden problem: skubany nie chce podpisać kontraktu z klubem

http://i51.tinypic.com/jfgtcn.jpg
http://i52.tinypic.com/2rejvuo.jpg

I co ja mam z nim zrobić ? Boję się że zaraz podkupi mi go jakiś Man.Utd albo Chelsea za jakieś marne 3 mln euro rekompensaty.

Da się jakoś go zmusić do podpisania kontraktu ? Trzeba poczekać kilka dni ? Reputacja mojego West Ham to "kontynentalna".

LucasLFC Partyzant

0
18.12.2010 11:13    #1
odczekaj trochę, a później daj mu ważniejszą rolę w drużynie np młody talent, albo zaplecze drużyny i wyższą tygodniówkę. Powinien się zgodzić.

jordaneq Młody aktywista

0
18.12.2010 12:27    #2
Na screenie numer 2 jest przecież ładnie napisane czego Twój "lemur" żąda ;)
Skoro masz kontynentalną reputacje to pewnie masz i ładny budżet więc wieksze zarobki dla tego piłkarza nie powinny stanowić problemu.

Moge się mylić ale skoro Tobie mówi że niedawno podpisał kontrakt to pewnie Chelsea czy Manchesterowi też może tak odpowiedzieć, ale głowy uciąć nie dam.

P.S Jeszcze kilka lat to Madagaskar bedzie królować w Pucharze Narodów Afryki ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.12.2010 o godz. 12:27

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.12.2010 15:25    #3
Najlepiej poczekaj do zakończenia sezonu.
Jesteś w komfortowej sytuacji bo ma jeszcze dwa lata do końca, więc nie przejmuj się:)
Możesz go też czasem pochwalić, jak będzie miał twoją osobę w ulubionych będzie bardziej skłonny do podpisania nowej umowy :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.12.2010 18:15    #4
Jezu. Przecież widać, że junior ledwo co podpisał z Tobą pierwszy profesjonalny kontrakt, więc siłą rzeczy nie chce tego robić znowu. Poczekaj kilka miesięcy i będzie chciał.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.