Strona

Porady taktyczne

Mattfoski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.06.2011 18:30    #181
Każdy z nich się jeszcze jakoś najprawdopodobniej rozwinie, ale na ten moment, najlepszy jest Mussa Badru

kicks Partyzant

0
07.06.2011 23:48    #182
O ile grasz dwoma napastnikami.

Ramadan - środkowy napastnik/atak
Diallo - odgrywający/atak

Z tym że Diallo ma słabe podania i grę z pierwszej piłki. Na treningu indywidualnym powinien dojść do wysokiego poziomu zważywszy na poziom determinacji. Trenuj nim podania.

Bramkarz - Mussa Badru

Szotgun Partyzant

0
11.06.2011 08:08    #183
Witam!
Mam pewien problem. Gram zespołem Arema Indonesia. Jestem pierwszy w tabeli lecz moja przewaga nad drugim miejscem szybko topnieje z jednego powodu. Stworzyłem dream team jak na indonezyjskie warunki ściągając do siebie afrykańskie gwiazdy lecz kombinując ze stałymi fragmentami gry coś sknociłem. Chodzi o to że po wybiciu piłki z pola karnego przechwytuje ją niekryty zawodnik drużyny przeciwnej bo żaden z moich nie raczy go pokryć. Ponadto nie ma spalonego bo to połowa przeciwnika i gracz biegnie na bramkę. Tak moja drużyna traci większość goli. Jak to poprawić?
..::Hala Real Madrid::..

PDrasta Młody aktywista

0
14.06.2011 17:35    #184
Ja mam problem taki. Gram taktyką 4-2-2-2(ze skrzydłowymi) Role mam takie: Skrzydłowi atak, Środkowy pomocnik obrona/wsparcie i nieszczęśni napastnicy - Środkowy + Lis[tutaj staram się kombinować] Jako lis gra Nworuh(niezbyt techniczny, ale piekielnie szybki) a jako środkowy gra Titi(przeciętniak we wszystkim, można by powiedzieć) Problemem jest to, że Nworuh ma koło 3-5 sytuacji co mecz sam na sam bo wyprzedza obrońców, ale nic nie strzela - wydaje mi się, że źle ustawiam Titiego, może Lis nie powinien grać ze Środkowym? nie mam pojęcia, w statystykach ma 7 meczy 5 bramek(liga 2/3) więc statystyki super, ale te bramki są z dobitek itp. Jak mam poprawić skuteczność napastników?[W poprzednim sezonie po połowie krolem strzelcow byl obronca, ale kupując napastnika jeszcze dał radę się wspiąć na górę i jednak on został królem strzelców ligi - Titi..]
Cel jest taki - osiągnąć skuteczność napastników, bo aż oczy bolą jak pudłują[80% strzałów Nworuha w środek bramkarza].
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.06.2011 21:41    #185
mam problem ze Schweinsteigerem, z moich obserwacji, gdy nie jest pod moją ręką naparza ze średnią gdzieś 7.5 pełno asyst, bramek itp. Lecz gdy jest pod moją opieką, nie wygląda to za kolorowo, pomógłby mi ktoś ułożyć polecenia indywidualne ? Próbowałem już z wysuniętym rozgrywającym wsparcie i cofniętym rozgrywającym wsparcie i nie jest za fajnie.

cineczek89 Partyzant

0
15.06.2011 00:54    #186
A ja mam pytanie czy jak ustawie rozgrywającego a będę miał wyłączone opcje odgrywającego to też będzie działać w jakiś sposób.Czy trzeba mieć wszystkie zaznaczone

PDrasta Młody aktywista

0
15.06.2011 15:18    #187
[quote=PDrasta]Ja mam problem taki. Gram taktyką 4-2-2-2(ze skrzydłowymi) Role mam takie: Skrzydłowi atak, Środkowy pomocnik obrona/wsparcie i nieszczęśni napastnicy - Środkowy + Lis[tutaj staram się kombinować] Jako lis gra Nworuh(niezbyt techniczny, ale piekielnie szybki) a jako środkowy gra Titi(przeciętniak we wszystkim, można by powiedzieć) Problemem jest to, że Nworuh ma koło 3-5 sytuacji co mecz sam na sam bo wyprzedza obrońców, ale nic nie strzela - wydaje mi się, że źle ustawiam Titiego, może Lis nie powinien grać ze Środkowym? nie mam pojęcia, w statystykach ma 7 meczy 5 bramek(liga 2/3) więc statystyki super, ale te bramki są z dobitek itp. Jak mam poprawić skuteczność napastników?[W poprzednim sezonie po połowie krolem strzelcow byl obronca, ale kupując napastnika jeszcze dał radę się wspiąć na górę i jednak on został królem strzelców ligi - Titi..]
Cel jest taki - osiągnąć skuteczność napastników, bo aż oczy bolą jak pudłują[80% strzałów Nworuha w środek bramkarza].[/quote]
Czekam dalej.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Goffer Partyzant

0
18.06.2011 17:30    #188
Witam bardzo ale to bardzo bym was prosił o zrobienie taktyki pod moich grajków bowiem ja jestem bardzo słaby w tym i co zrobię własną to i tak słabe wyniki bardzo proszę i z góry dziękuje za pomoc ;)

grajkowie :
http://image(...)lzc.jpg/

Tome888 Partyzant

0
21.06.2011 15:42    #189
Mam pytanie. Czy Lukaku nadaje się na środkowego napastnika?(znacie kogoś innego młodego piłkarza który by się nadawał?)

Szotgun Partyzant

0
21.06.2011 18:40    #190
[quote=Tome888]Mam pytanie. Czy Lukaku nadaje się na środkowego napastnika?(znacie kogoś innego młodego piłkarza który by się nadawał?)[/quote]

Ja go tam zawsze wystawiałem jako cofniętego. Ale o szczegóły zapytaj się lepiej tutaj:
http://www.cmrev(...)page=225
..::Hala Real Madrid::..

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution