Strona

Porady taktyczne

Goffer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.06.2011 17:43    #201
Witamina. mam problemik. Gram Śląskiem Wrocław, jest ostatni mecz przed przerwą zimową zajmujemy drugie miejsce w ligowej tabeli i zawodnicy tracą formę to znaczy grają na "pół gwizdka" z każdą drużyną. Przytrafiło mi się to kiedyś jak grałem Barceloną. przeczekałem ten okres złej gry ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie. Proszę o pomoc z góry dziękuje ;-)

kvj Partyzant

0
27.06.2011 09:28    #202
jaka taksa sprawdza się w Suderlaniedzie (najlepiej ze skrzydłowymi)??
bo mam połowę sezonu i jestem 15, próbowałem wszystkiego
Jeziorak Iława!

Czarodziejski Partyzant

0
27.06.2011 09:57    #203
Coś takiego może?
http://www.media(...)pxc2aeax

Zmieniłem polecenia pomocnikom i rożne u siebie w grze.
W pierwszym sezonie 4 miejsce Newcastle w PL.
Aktualnie prowadzony przeze mnie Espanyol Barcelona po 12 kolejkach jest 3.
Wygrywając m.in z Realem Madryt 3:0.
Musisz mieć dobrego napastnika po prawej stronie oraz dobrego lewoskrzydłowego, inaczej nic nie ugrasz.

Goffer Partyzant

0
27.06.2011 13:07    #204
[quote=Goffer]Witamina. mam problemik. Gram Śląskiem Wrocław, jest ostatni mecz przed przerwą zimową zajmujemy drugie miejsce w ligowej tabeli i zawodnicy tracą formę to znaczy grają na "pół gwizdka" z każdą drużyną. Przytrafiło mi się to kiedyś jak grałem Barceloną. przeczekałem ten okres złej gry ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie. Proszę o pomoc z góry dziękuje ;-)[/quote]

krissojka Partyzant

0
03.07.2011 02:16    #205
Oj oj, pojawił się tutaj stosowny poradnik dotyczący twojego problemu, poszukaj. A tak na szybko, to indywidualne rozmowy, motywacja lub zjebka, kontrakt nowy z kims, urlopik. ZMeczenie mogło ich dopaść.. dużo możliwości. Rotatuj skład ;)
Lubię kakauko!

mateuszMessi Partyzant

0
03.07.2011 11:33    #206
prosze o pomoc : już wyśle screen ... :
http://zapod(...)jpg.html

adam-rts Partyzant

0
03.07.2011 14:00    #207
ma ktoś jakąś sprawdzoną taktykę do polskie ligi w formule 4-4-2 bo moje już niestety zawodzą ;/

exeter_city Partyzant

0
04.07.2011 10:03    #208
ja nie mam taktyki a blackburn zająłem na pełnym luzie 8 miejsce (walka do ostatniej kolejki ;) z west ham wygrywajacym na wyjeździe z manchesterem utd haha ).
Mam 4-4-4 podania ania krótkie, krycie strefowe, delikatny odbiór, cofnieta defensywa, wasko, wolno. I co ? 0-4 z fulham w plecy, potem wygrana z arsenalem 4-0 i tak raz gorzej raz super. do tego wygrana pucharu ligi angielskiej 3-1 z chelsea na wembley ... coś niesamowitego ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.07.2011 o godz. 10:05

Green Partyzant

0
05.07.2011 00:35    #209
Witam mam nadzieje ze moja prosba o rade zakfalifikuje sie do tego dzialu.
A wiec tak jestem w fazie uczenia sie tej gry chcialbym spytac czy zawodnik ktory ma ze jest Napastnikiem,ofensywnym pomocnikiem na zaznaczone na jasno zielono jesli stawiam go w ataku,kiedy dam go na ofensywnego pomocnika kolor ten zmienia sie na troche ciemniejszy zielen.Pytanie tyczy tego czy gracz grajacy na pozycji ktora jest troszke ciemniejsz(Uzdolniony,kompletny) bedzie sie tak samo dobrze spisywal na tej pozycji jak na swojej najlepszejej.
Dreczy mnie to pytanie gdyz w City mam dobrych ofensywnych pomocnikow a chcialbym sprobowac grac klasycznym 4-4-2,ale niejestem pewien czy taki Silva bedzie sie tam na skrzydle spisywal dobrze.Myslalem tez nad 4-2-4 wtedy mam 2 ofensywnych pomocnikow z rola skrzydlowych.
Niemam duzego doswiadczenie ale duzo latwiej mi znalesc pilkarzy ofensywny pomocnik niz jakis typowy klasowy skrzydlowy.
Ok mam nadzieje ze ktos zrozumie o co mi chodzi,sorki jesli bardzo to zagmatwalem ale jest godzina 12 w nocy a ja kilkanascie minut temu wrocilem z pracy haha.
Z gory dziekuje za pomoc jak ktos ma jakies dluzsze uwagi co do tego tematu mozna rowniez pisac na priv.
Dzieki i pozdrawiam

kvj Partyzant

0
15.07.2011 18:01    #210
Wie ktoś jak ustawić reprezentację Belgii, aby osiągnęła ona największy potencjał? Ma sporo fajnych zawodników: Vertongen, Vermalen, Alderwierd, Ojo, Defour, Fellaini, Mendyogi (ten z Bolonii), Witsel, Hazard, Lukaku, Vossen i jeszcze paru innych grajków.

na razie grałem głębokim 4231

Coutois-Vermalen, Vertongen, Alderwierd, Odoi - Kompany, Mendyogi-Hazard, De Bruyne, Witsel- Vossen
(Defour i Fellaini byli kontuzjowani)

PS taktyka dowolna każdą sprzewdzę

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.07.2011 o godz. 18:01

Jeziorak Iława!

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.