Odp do Lech Poznan pierwszy sezon 150mln

ravsqra Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.12.2010, 12:47    Pytanie
sorry za temat nie z tego dzialu
Poprzedni watek zostal zamkniety wiec zakladam nowy
dodaje zdjecie statusu gry po wygraniu Ligi Mistrzow
http://img25(...)tus.jpg/

jak widac bez zmiany bazy danych nie zmienialem nic tym programem wszystko jest jak najbardziej prawdziwe i moge to udowodnic ale to czy wiezycie to juz wasza sprawa da sie w kazdym razie
duzo problemow bylo z meczem w pol finale z arsenalem(musialem zmienic taktyke) tylko np final wygralem za pierwszym razem z Realem Madryd

co do tego ze sklad lecha jest za slaby zeby wygrac lige mistrzow odp ze jak widac tam na zdjeciu w podstawowym skladzie zostal tylko Stilic i Sergey Krivets(nawet Alboleda nie zmiescil sie w skladzie) reszta to ludzie ze skonczonytmi kontraktami (szczegolne wyroznienie Matis Lequi swietny obronca srodkowy)

co do tego ze tylko 17 obcokrajowcow da sie zgloscic do polskiej ligi to oczywiscie ze tak(ale oprucz graczy poniezej 21) i Przeciez 17zdecydowanie wystarcza reszte zatrudnionych wolnych graczy z sezonu ok 10-15 sprzedaje(od 1,5-3mln) lub wyporzyczam w tym samym okienku transferowym jeszcze. i tak sie robi w tej grze miliony

odp co do tego ze Neymar jest za dobry zeby przejsc do lecha to ta opcja pojawila sie tylko po tym jak zdobylem lige mistrzow reputacja sporo podskoczyla ale dalej nie moge sprowadzac bardzo dobrych graczy z dobrych lig europejskich Z brazyli(tu santos) wikszosc juz sie zgadza ale tez roznie) dlatego tez w nowym sezosnie mam duzo brazylijczykow w pierwszym skladzie)

chyba na wszsytko odpowidzialem wieszcie sobie czy nie Ja nie zmieniam nic w bazie danych taka gra nie ma sensu Tylko wykorzystuje takie myki jakie sa dostepne w tej grze dla kazdego zeby robic duza kase na transferach wolnych graczy

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
20.12.2010 13:06    #1
[quote]duzo problemow bylo z meczem w pol finale z arsenalem(musialem zmienic taktyke) tylko np final wygralem za pierwszym razem z Realem Madryd
[/quote]

Czyli półfinał powtarzałeś? Jeśli tak, to nie mam więcej pytań.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

ravsqra Partyzant

0
20.12.2010 13:12    #2
mecz na wyjezdzie z arsenalem pare razy(najtrudniejszy mecz w calym LM
(wczesniej z chaelsy Londyn cwierfinal tylko raz czy dwa )
1/16 z Samdoria bez problemu

del3 Młody aktywista

0
20.12.2010 13:15    #3
to może od razu napisz że dodałeś nowego menadżera do drużyny z którą grałeś i przypadkowo c. ronaldo grał na bramce a iker w ataku ? xD
Go, Go, Go The Gunners !

Palimpsest Młody aktywista

0
20.12.2010 13:17    #4
Do szkoły kolego lepiej idź, a nie wagaruj. A to co tu wypisujesz nikogo nie obchodzi.
@

ravsqra Partyzant

0
20.12.2010 13:28    #5
do del3 moze mi powiesz jak niby mialbym do zrobic?:) nie mam ligi Hiszpanskiej dodanej

do lukasz 1984 jak ciebie to nie obchodzi to po co to czytasz
to wstwilem dla kogos kto moze dowiedziec sie jak sie takie rzyczy robi
a szkole to juz dawno skonczylem studia tez tylko obronic sie trzeba dlatego koncze na razie z CM2011 za duzo czasu wpierdziela i niezle wciaga

Moge nawet save game udostepnic jak ktos chce przebadac czy bez edytora

pozdro

kosior145 Partyzant

0
20.12.2010 13:28    #6
ciekawe od kiedy w UCL jest 1/16 hahaha :D widze ze dobry gracz z ciebie ciekawe skad tacy pilkarze i tak ten sklad ktory masz to jest pierwszy sezon to ci mlodziki jeszcze tacy bd nie sa wiec watpie zeby wygrali z RM albo Arsenalem widac ze kit i tyle

Bl@dy Partyzant

0
20.12.2010 13:32    #7
gra zapisywana 300 razy lol :D . Ja do 100 zapisów nie dochodziłem i to po 5 sezonowych karierach z kumplem. Niestety z kasą na transfery ściemniasz bo teraz kluby nie rzucają się tak na wystawionych zawodników. U mnie jak grałem Wolfsburgiem nikt nie chciał Dzeko a co dopiero jakiś patałachów z polskiej ligi. No i zainwestuj w słownik ortograficzny.

Palimpsest Młody aktywista

0
20.12.2010 13:33    #8
A nie wiesz, że jest do takich postów odpowiedni temat utworzony? Robisz tylko syf na stronie.
@

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
20.12.2010 13:34    #9
[quote=Kola]Czyli półfinał powtarzałeś?[/quote]
[quote=ravsqra]mecz na wyjezdzie z arsenalem pare razy(najtrudniejszy mecz w calym LM
(wczesniej z chaelsy Londyn cwierfinal tylko raz czy dwa )
1/16 z Samdoria bez problemu[/quote]
[quote=ravsqra]
to wstwilem dla kogos kto moze dowiedziec sie jak sie takie rzyczy robi
[/quote]

Każdy zna metodę S&L - nie pokazałeś nic nowego.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution