Problem z kontraktami

Akontipus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.12.2010, 23:48    Pytanie
Już się o to pytalem w innym wątku ale postanowiłem załozyc nowy bo dzis pewnie zacznie sie u mnie okno transferowe i bardzo potrzebuje tej informacji.
POMÓZCIE!! :D

Otóż gdy chcę podpisać kontrakt obojetnie z kim, skautem, zawodnikiem itp pokazuje mi sie wiadomosc przy wyborze długosci kotraktu (tzn nie moge nawet wybrac cyfry, bo jej tam nie ma)

"(*) cannot suggested deal due to board restrictions, please correct"

Gram leverkusen, jest 2 maja i mam -4 mln na balansie. Nie wiem o co chodzi??
Okno transferowe albo ujemny balans?? Suzkłem co boardzi maja mi do powiedzenia i nic nie znalazlem. Jesli chodzi o pensje mam 70 tys ponizej limitu. Mam nadzieje, że nie jest to bug i zniknie to po sezonie.

PZDR

Akontipus Partyzant

0
27.12.2010 16:22    #1
No szkoda, ze nikt mi nie potrafi pomóć moze reinstalka i wgranie patchy na nowo pomoże. Dodam tylko, że gram z kumplem w sieci i on "stawiał" tą rozgrywkę. Gdy przełączył sie na mnie mogł popdisac kontrak bez problemow z każdym. Czyli ja mam błąd. Zwolnienie i ponowne zatrudnienie nic nie dało. Poprawa sytuacji finansowej (45 mln na balansie) także. Mam do wydania 9 mln a do limitu pensji brakuje mi ok 200 k. Strasznie to dziwne....

Akontipus Partyzant

0
27.12.2010 17:41    #2
Niestety, reinstalka nie przyniosla poprawy sytuacji. Klub zaproponowal mi kontrakt i nawet nie moge sie zgodzic bo w okienku lenght cotract jest do wybiru tylko "none selected". Pieknie , pieknie caly sezon grania poszedl do kibla. Ostatni moj zakup fma , definitywnie....

Akontipus Partyzant

0
27.12.2010 23:08    #3
A ja znowu o tym samym.........

Wpadłem na pomysł, że to może byc błąd róznicy języków bo kumpel ma wersje polską a ja z racji tego, iż mieszkam w Szkocji kupiłem angilesko-jezycznego FMa. Sciagnąlem więc spolszczenie ale nic to nie dalo.
Zaczęliśmy więc nowego sejwa i okazuje sie, ze dalej nie moge wybrac dlugosci kotraktu a przez to zatwierdzic negocjacji. Nie mam tego problemu gdy gram sam. Ktoś cos doradzi??

Akontipus Partyzant

0
28.12.2010 00:01    #4
Ok thx. Poszukam na FM Base.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution