Piłkarze bez klubu.

matifootball95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.12.2010, 16:46    Pytanie
Witam. Chciałbym prosić Was o pomoc. Ten temat przyda się na pewno nie tylko mi, lecz wielu graczom.

Celem jest wypisywanie nazwisk zawodników, którzy są bez klubu.Ja wlasnie rozpocząłem grę 2-go ligowym zespołem no i szczerze mówiąc, skład nie jest zbyt świetny, a kasy brak na transfery(na kontrakty już jest suma przekroczona po objęciu zespołu) Więc zachęcam do wypisywania :)

Pozdrawiam.
Sokół Ostróda :D

mumelmann Partyzant

0
30.12.2010 15:51    #20
Vinicius - tego zawodnika mogę polecić z czystym sercem.
Świetny defensor z doświadczeniem zdobytymw Bundeslidze. Po zakończeniu kontraktu z Hannoverem 96 do ściągnięcia za darmo.

Wprawdzie bardzo sie ceni i na dzien dobry życzy sobie pokaźnego wynagrodzenia to gorąco polecam każdemu - w mojej Legii musialem mu zaoferować 40.000 Euro miesięcznie, stał się najlepiej opłacanym zawodnikiem w Ekstraklasie.

Z marszu wbił się poiędzy Astiza i Choto i stał się kluczowym zawodnikiem, w pierwszym sezonie w 27 meczach ligowych zaliczając 10 trafień!! (dzieki świetnym centron Iwańskiego z rożnych :) ). Średnia ocen, ok 7,7 w całym sezonie ekstraligowym.

shpoola20 Partyzant

0
01.07.2011 15:07    #21
ponawiam - moze są nowi darmowi gracze.

jacelinho Partyzant

0
01.07.2011 16:15    #22
wg mnie na 100 % będą to Rasiak i Kosowski

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.07.2011 20:39    #23

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.