[quote=Zymon]Witam.Mam ogromny problem.gram w fm2008,różymi klubami i przewaznie taktyka
http://www.centr(...),24.html .Chodzi mi o to że gdy pod koniec meczu ustawiam sie na defensywe to gdy mam rzut rożny to bramkarz leci w pole karne przeciwnika!!!co mu jest? niewiem.wiecie moze co z tym zrobic?jak temu zaradzic?przez to stracilem pare bramek i punktow[/quote]
Odkopuję temat, u mnie pojawia się to w FM2011. Kupiłem Bena Fostera. Odstawia taki sam numer przy rzutach rożnych, w komentarzach zaś wyświetla się informacja, jakoby "zespół stawiał wszystko na jedną kartę" I to się dzieje w obojętnie jakim czasie. Zmieniam Fostera na Juana Castillo i niby na początku wszystko było z jego zachowaniem ok, ale teraz albo mu się to udzieliło od kolegi z zespołu albo nie wiem... Po zmianie bramkarza i drugi robi to samo. Wkrótce zawalą mi wszystko, jak tylko nie zmienią swojej gry. W poleceniach indywidualnych nigdzie ich nazwiska nie figurują, a dla pewności przypisałem całej drużynie domyślne polecenia.
O problemie z ekscentrycznością nie ma mowy, bo oboje mają u mnie 3.
Ktoś ma na to jakiś sposób?
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 29.03.2011 o godz. 00:51
Najnowsze posty