Strona

Nie rozumiem łatki 11.2.1. Jak grać, żeby nie zdominować rywali?

Guezmir Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.12.2010, 22:41    Pytanie
Na łatce 11.1.1 było zbyt łatwo, ale w sumie fajnie. Skrzydła chodziły aż miło, akcje były bardzo dynamiczne, a grajki pod bramką skuteczne. Fajnie się oglądało te mecze.

Zagrałem kilka meczów na 11.2.1 i moja drużyna strasznie się męczy. I mnie męczy oglądanie powolnego i bezsensownego klepania w środku pola. Macie jakieś wnioski, którymi możecie się ze mną podzielić?

Jak grać na 11.2.1, żeby kontra była kontrą, a gra długa piłką i szybkim tempem była tym czym być powinna?

Nie chce grać nudnej piłki, powolnego klepania krótko i po ziemii.
Problem w tym jak ustawić zespół, żeby grał... niedokładnie i chaotycznie. Słaby zespół. Na przykład Arka Gdynia.

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.01.2011, 01:25

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Morrison7 Partyzant

0
08.01.2011 11:40    #40
ta gra to kpina. mam po 10 stuprocentowych okazji w meczu przeciwnik 0, ale i tak coś ustrzeli a ja wszystko prosto w bramkarza. szkoda czasu i nerwów na tą grę bo silnika nie oszukasz...

Guezmir Młody aktywista

0
08.01.2011 19:41    #41
[quote=Morrison7]ta gra to kpina. mam po 10 stuprocentowych okazji w meczu przeciwnik 0, ale i tak coś ustrzeli a ja wszystko prosto w bramkarza. szkoda czasu i nerwów na tą grę bo silnika nie oszukasz...[/quote]

Wgraj patcha 11.1.1 :)
Z tego co piszesz, można wywnioskować, że grasz na gołej wersji, zgadza się?
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

kosior145 Partyzant

0
08.01.2011 20:56    #42
ja [quote2=Guezmir][quote=Morrison7]ta gra to kpina. mam po 10 stuprocentowych okazji w meczu przeciwnik 0, ale i tak coś ustrzeli a ja wszystko prosto w bramkarza. szkoda czasu i nerwów na tą grę bo silnika nie oszukasz...[/quote]

Wgraj patcha 11.1.1 :)
Z tego co piszesz, można wywnioskować, że grasz na gołej wersji, zgadza się?[/quote2]
ja mam tak na 1.1.2.1

Guezmir Młody aktywista

0
08.01.2011 21:36    #43
@kosior145

Każda sytuacja sam na sam kończy się strzałem w bramkarza?
To znak rozpoznawczy gołej wersji. na 11.2.1 jest trochę lepiej. Akcje sam na sam są skuteczniejsze i zawodnicy strzelają na różne sposoby, a nie tylko w bramkarza.

kosior145 Partyzant

0
08.01.2011 21:42    #44
no w sumie masz racje :D ja ostatnio zrobilem taka takse tylko jeszcze jej nie ma w akademi, ale niedługo pewnie bedzie do sciagniecia wiec zawsze wygrywam min. 1 bramka strzelona :D wygrywam po 4:1 ale to tylko zasługa taktyki :d na innych taksach potrafia zepsuc tyle setek ze szok

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution