Regeni

Mictlan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2011, 23:56    Pytanie
Witam.

Mam pytanie.

Podczas którego sezonu zaczynają tworzyć się regeni, abym mógł po kolei przeszukiwać drużyny narodowe?

I czy dzieje się to podczas rozpoczęcia sezonu, czy od nowego roku, czy jak ;)

Dzięki za odpowiedź ;)

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
03.01.2011 00:02    #1
klik
I jeśli się nie mylę to regeni tworzą się od samego początku gry :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Mictlan Partyzant

0
03.01.2011 00:07    #2
Czytałem to wcześniej, dlatego zapytałem, aby być na topie w regenach xD

No chyba nie od początku, bo wszedłem 21. czerwca w młodzieżową reprezentację Niemiec (20. czerwca regeni właśnie tam się tworzą) i nie było tam żadnych regenów, tylko niedostępni piłkarze po 15-16 lat. :/

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
03.01.2011 00:10    #3
Mam teraz połowę października 2010 i np. w u18 klubów z Argentyny są już regeni.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

bania7 Partyzant

0
03.01.2011 00:11    #4
Z reprezentacją naszych sąsiadów jest taka sprawa, że tak nigdy nie będzie w "normalnej" wersji gry "grywalnych" piłkarzy. Chyba jakieś licencje stoją na przeszkodzie, więc raczej szukaj po klubach niemieckich jak coś.

Mictlan Partyzant

0
03.01.2011 00:14    #5
Ok, dzięki ;)

W 18. klubach z Argentyny? Mam nadzieję, że wszyscy regeni trafiają do młodzieżowych reprezentacji i nie trzeba ich szukać po klubach, tak?

I jeszcze jedno. Aby nie zamulać rozgrywki wybrałem tylko Premier League z dużą bazą danych bo wiem, że będę grał tylko Manchesterem United. Związku z tym będę miał dostęp do regenów nawet do tych z najbardziej rozległych krai, czy nie?

maniutinho Młody aktywista

0
03.01.2011 11:11    #6
Będziesz miał mniejszą ilość regenów. Ja zazwyczaj wybieram 8-9 państw i mam i dużo :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.