Witam. Mam spory problem z celnymi strzałami. Otóż od kiedy gram na patchu 11.2.1 zauważyłem, że liczba celnych strzałów drastycznie spadła. W większości spotkań moi zawodnicy oddają prawie 20 strzałów z czego 2-3 lecą w światło bramki. Grałem już Lechią, Wisłą, Evertonem czy Arsenalem, ale w każdej drużynie było to samo. Zawodnicy typu Yakubu czy Van Persie notorycznie marnują sytuacje sam na sam. Rekordowym osiągnięciem był mecz Nacional 0:1 Arsenal, gdzie na 27 oddanych strzałów tylko 2 (dwa!!) były celne.
Próbowałem już chyba wszystkiego. Zmniejszałem/zwiększałem swobodę taktyczną, strzały z dystansu ustawiałem na rzadko, jednak nic nie pomaga. Zawodnicy oddają strzały z każdej pozycji i co chwilę przegrywają pojedynki z bramkarzem nawet nie trafiając w światło bramki.
Czy Wy też macie taki problem czy to coś ze mną jest nie tak? Dodam, że w poprzednich wersjach FM'a nigdy nie spotkałem się z czymś podobnym.
Próbowałem już chyba wszystkiego. Zmniejszałem/zwiększałem swobodę taktyczną, strzały z dystansu ustawiałem na rzadko, jednak nic nie pomaga. Zawodnicy oddają strzały z każdej pozycji i co chwilę przegrywają pojedynki z bramkarzem nawet nie trafiając w światło bramki.
Czy Wy też macie taki problem czy to coś ze mną jest nie tak? Dodam, że w poprzednich wersjach FM'a nigdy nie spotkałem się z czymś podobnym.
Najnowsze posty