FM2011 na Ubuntu

wucees Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2011, 19:06    Pytanie
Witam,

Mam pewne pytanie. Otóż będę zmieniał system operacyjny na ubuntu, ponieważ już dużo więcej na nim pracuję niż na windowsie (na ten moment mam 2 systemy równolegle zainstalowane). Mam pytanie, czy ktoś już grał w FM2011 na ubuntu (oczywiście za pomocą emulatora - wine, albo virtual box) i czy są jakieś różnice w jakości gry na ubuntu niż na windzie?

Zakładam nowy temat, ponieważ nie znalazłem odpowiedzi dotyczącej fm2011 ani w FAQ, ani na suflerze.

Pozdrawiam i liczę na pomoc FManiaków :)
Miszo

seba1702 Młody aktywista

0
03.01.2011 19:43    #1
ja od chyba 4 lat gram na ubuntu przez emulator wine... Nie zauważyłem żadnych problemów z grą, a jednym z plusów gry na ubuntu jest to, że nie dopadły mnie nigdy problemy z tak zwanymi CRASH DUMPAMI :-).

Nie ma problemów. Był problem z wersją gry w której był jako pierwszy użyty tryb 3D, ale na forum SI później poradnik się pojawił jak sobie poradzić.

Jeśli będziesz miał problemy zaglądnij na forum SI tam pewnie coś też znajdziesz o ile angielski to dla Ciebie nie problem

Użytkownik uznał post za pomocny

Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

wucees Partyzant

0
04.01.2011 00:31    #2
Dzięki wielkie. A na forum SI także zajrzę - angielski mi nie straszny :)

Pozdrawiam
Miszo

Sądzę, że temat do zamknięcia się nadaje.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.