Stałe fragmenty gry

kamilabracham Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.01.2011, 14:16    Pytanie
Za chwile mnie szlag trafi z tą grą. Dlaczego jak ustawie sobie stale fragmenty gry, to jak włącze mecz to tych ustawien nie ma wszystko wraca do ustawien domyslnych. Skonczy sie mecz to muszę znowu ustawiac wszystko od początku i póżniej to samo jak włacze mecz to sa ustawienia domyslne. Jeszcze kilka razy tak i rozje..e laptopa.

kabaruto Partyzant

0
08.01.2011 19:11    #10
Chłopaki miałem to samo. Dzisiaj po prostu w opcjach WYŁĄCZYŁEM opcję kompresuj zapisane stany gry czy jakoś tak i problem zniknął. Zobaczcie jak u was jest. Odznaczcie to . Następnie zapiszcie grę już z odznaczoną tą opcją. Zmieńcie te stałe fragmenty uruchomcie gre ponownie i zobaczcie . U mnie pomogło.

Gabriel K. Partyzant

0
08.01.2011 19:50    #11
Odrobinkę w bok od tematu. Ja z kolei gdy przestawiam zapisane wcześniej taktyki z jednej na drugą, to np. linia obrony zostaje nienaruszona, np. jest dalej cofnięta, mimo iż w taktyce na którą właśnie przestawiłem jest ona wysunięta. Nie raz się na tym przejechałem w trakcie meczu będąc przekonanym, że ustawiam swoją defensywną taktykę, a tymczasem nic się nie zmieniało :) . A jestem pewien, że moje zapisane taktyki się od siebie różnią i są zapisane we właściwy sposób.
Better dead than red

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.