Kupno stadionu

Dagome Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2011, 11:48    Pytanie
Ile kosztuje kupno stadionu ??? Grając Leeds uzbierałem na koncie sporą sumkę, ale mimo to zarząd nie zgodził się na kupno stadionu ze względu na "brak wystarczających funduszy".

Ile kasy trzeba mieć na koncie żeby przejąć ten stadion ? I jakie są korzyści z kupna stadionu jeśli można od razu wybudować nowy ? Czy jeśli rozbudujemy kupiony stadion maksymalnie to ten nowy który wybudujemy kilka sezonów później będzie większy ?

Amikowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.11.2011 10:33    #20
[quote=Morrison7]u mnie planowanie budowy nowego stadionu trwa 4 lata...
najpierw był rok, więc poczekałem, zleciał sezon i się zrobiło 4 lata.[/quote]

heh mi podobny numer w Lechu wycięli jak zaproponowałem budowę nowego obiektu. Obecnie mam 2014 rok a decyzja o budowie ma zapaść w 2016 roku. Zobaczymy co z tego wyniknie; ten stadion na pewno już nie powstanie za mojej kadencji, gdyż za moment (czyli po finale LM z Juve) pakuje walizki i zawijam żagle do Tottenhamu, na marginesie dodam, że Pogoń Szczecin rozbudowała swój stadion do 28 tys, choć w FMRTE jest pokazane że więcej niż 17 tys. z hakiem nie może być, a po tej rozbudowie sprawdzam w FMRTE i w rubryce o rozbudowie jest wpisane 200 tys., że max może być.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution