Konferencje prasowe - brak szacunku

carlosss89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.01.2011, 10:09    Pytanie
Witam i mam do was pytanie. Otoz grajac Barcelona zawsze odbywalem konferencje wedlug stalego jeszcze z FM 2010 schematu. Dzis postanowilem troche zmienic moj charakter wypowiedzi. I po przegranym meczu o Superpuchar Europy z Atletico Madryt 3:3 w karnych 7-8 postanowilem iz pogratuluje wygranemu zespolowi i oddam mu szacunek. Pogratulowalem pilkarzom walki i ze to byl brak szczescia w koncowce bo sytaucji strzeleckich w drugiej czesci dogrywki bylo sporo w tym dwa supki. Po konferencji spotkalem sie z tym ze "Trener zadowolony z postawy swoich zawodnikow" zawodnicy odebrali to jako odpuszczenie meczu. Nie dawno tez powiedzialem w konferencji ze wszystkie zespoly maja szanse na tytul i musimy wszystkich dazyc szacunkiem. Odebrano to jak bojaźliwosc :/.

Dlatego pytam sie czy oddawanie szacunku innym i bycie pokornym w tej grze dziala wogule czy trzeba byc pewnym siebie, zarozumialym bo to jedyna opcja?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.01.2011, 10:10

Guezmir Młody aktywista

0
08.01.2011 10:41    #1
Odpowiedź może być prosta. Prowadzisz Barcę, a nie Sporting Gijon :)
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Abdulinho17 Młody aktywista

0
08.01.2011 11:03    #2
to nie rzeczywistość mimo wszystko. Wiem, w rzeczywistości Pep ma szacunek do każdego rywala, nie ważne z kim by grał ale jednak to tylko gra.
Visca el Barça !

carlosss89 Partyzant

0
09.01.2011 08:31    #3
No wiecie kazdy trener jest inny :) I moim zdaniem SI powinno cos z tym zrobic aby konferencje nie byly nudne.

jordaneq Młody aktywista

0
09.01.2011 11:04    #4
Ja właśnie uczuliłem się na tego typu pytania i zawsze np jak dziennikarz się pyta kto będzie stanowić główne zagrożenie mojej bramki to odmawiam komentarza :p

carlosss89 Partyzant

0
09.01.2011 20:59    #5
[quote=jordaneq]Ja właśnie uczuliłem się na tego typu pytania i zawsze np jak dziennikarz się pyta kto będzie stanowić główne zagrożenie mojej bramki to odmawiam komentarza :p[/quote]
To pytanie jest akurat jeszcze w miare :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.