Podstawy.

Bakaland Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.01.2011, 20:17    Pytanie
Witam Serdecznie.Od niedawna gram w FM 11,jest to moja pierwsza seria tej gry.Mam do Was takie pytanko.Rozpoczęłem grę w ekstraklasie,i jakoś mi do tej pory nie idzie,4 przegrane mecze 1 wygrana,transfery dokonane według naszej strony cmrev.Jak poustawić zespół abym mógł na dobrym poziomie grać w Ekstraklasie,możecie jakieś screeny podać itp.Pierwszy raz gram w FM i jest to dla mnie problem.Czytałem ciekawego artykuły ustawiłem według tego i nic nie pomogło.Jeśli chodzi do treningów.Jak ustawić aby zawodnik miał lepszą celność strzałow,aby lepiej wymieniał piłkę itp.Bo narazie za pola karnego nie zdobyłem ani 1 gola.Z góry dzięki za pomoc.

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
0
09.01.2011 20:23    #1
Zapraszamy do Akademii Taktycznej, kolego. Znajdziesz tam taktyki, które mogą Tobie pomóc :). Podobnie jak poradnik dotyczący ustawienia skutecznych rzutów rożnych - również przydatny tekst.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Bakaland Partyzant

0
09.01.2011 20:28    #2
Masz może jakiś link do tej akademi nie mogę coś znaleśc;)Jest też tam opisane co do treningów jak ustawiać zawodikom aby poprawili,celnosc strzałów podań itp.?

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
0
09.01.2011 20:40    #3
Link do AT :

www.cmrev.com/taktyki/fm2011.html

Więcej nie mogę dla Ciebie zrobić, ponieważ nie mam teraz dostępu do komputera.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

krolik12345 Partyzant

0
09.01.2011 21:46    #4
akademia taktyczna na sam początek. Masz trochę ciężko, zaczynać od najnowszej wersji ;d Ja zaczynałem od CM 03/04, i miałem stopniowo trudniej, z ty masz od razu wersje hardcorową :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.01.2011 o godz. 21:49

damian1801 Partyzant

0
10.01.2011 13:07    #5
Nie chce cytowac ale nie ma taktyki idealnej na kazdy mecz musisz indywidualnie dopasowac ustawienie zaleznie od taktyki rywala jego stylu gry czolowych pilkarzy itd...poza tym w fm 11 zauwazylem ze pilkarze na poczatku sezonu potrzebuja czasu aby zapoznac sie z twoja taktyka..stopien znajomosci taktyki masz a zakladce taktyki lub w rzygotowaniach do meczu..aby zmniejszyc ryzyko porazki (ale nie je wyeliminowac) radze wydawac indywidualne polecenia krycia kluczowych graczy przeciwnika

machaj88 Młody aktywista

0
10.01.2011 13:39    #6
Pamiętam swoje początki, też były ciężkie.
Taktyka 4-4-2, jest najprostsza do ogarnięcia a zawodnicy najszybciej się do niej przystosowują.
Na początek wybierz zespół który ma mocną pozycję w lidze, prognozy w pierwszej 5, no i żeby pasował do 4-4-2 dla przykładu, w Ekstraklasie to Wisła lub Lech. Preferencje taktyczne póki co zostaw domyślne i polegaj jedynie na umiejętnościach piłkarzy, przynajmniej do puki zespół nie przystosuje się do taktyki i nie zaczniesz grać na równym poziomie, potem możesz stopniowo zacząć zgłębiać preferencje taktyczne poszczególnych pozycji. O wybór składu możesz poprosić asystenta który automatycznie wybierze dla ciebie najodpowiedniejszy skład dla danej taktyki, bazując zwykle na umiejętnościach i formie piłkarzy. Tyle ode mnie a tu gotowa taktyka 4-4-2 do ściągnięcia http://www.cmrev(...)ych.html

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution