zapisanie gry nie powiodło się :(((

ziomalak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2011, 23:23    Pytanie
Mam problem. gdy próbuje zasejwować grę pojawia się komunikat: 'Zapisanie gry nie powiodło się. Zapis gry zakoczył się niepowodzeniem.' Gra działała wcześniej bez problemu. Próbowałem zapisać grę w innej lokalizacji ale nie pomaga. HELP!

ziomalak Partyzant

0
13.01.2011 15:46    #1
panowie pomóżcie. dodam jeszcze, że wszystkie save'y wyparowały. normalnie wygląda jakby ktoś je skasował. wyłączyłem grę bez zapisywania a teraz nie mogę wczytać poprzedniego stanu gry:( WTF?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.01.2011 o godz. 15:47

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
0
13.01.2011 16:08    #2
Będę na GG po godzinie 18:00. Złap mnie, to postaram się pomóc.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

ziomalak Partyzant

0
13.01.2011 17:57    #3
problem rozwiązany, tzn udało mi się odzyskać starego save'a. mam nadzieje, że nie będzie więcej kłopotu z zapisywaniem stanu gry. dzięki za propozycję pomocy.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.