Dziwna sytuacja z De Rossim

serotonin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.01.2011, 19:17    Pytanie
Witam
Gram Romą juz 29 kolejkę plus LM idzie mi dobrze jak na razie prowadzę w lidze i w LM tez przyzwoicie idzie. Wyniki ma bardzo dobre. De Rossiego wybrałem na kapitana i to był ostatni raz jak widziałem u niego morale znakomite !!! po mimo dobrych wyników zawodnik ma cały czas morale bardzo niskie!!!!! na początku nie lubił Adriano to się pozbyłem grubasa, na chwilę podskoczyło mu morale ale po kolejnym meczu wygranym 5:1 spadło na znów na samo dno !!!!Wygrałem z Lazio na wyjeździe 4:0 a on nic :D Nic nie pomaga jak go chwalę za grę i jak go krytykuję nic!!!! Cały sezon ma bardzo niskie morale co odbija się na jego formie gra strasznie przeciętnie !!!! Kontrakt ma do 2016 roku mam w grze 2013 i jest najlepiej zarabiającym zawodnikiem w klubie .
Co możecie poradzić ?? Sprzedać mendę do puki mogę wyrwać za niego z 40 mln euro. Co mam zrobić bo już mnie to denerwuje!!!!!!

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.01.2011, 19:18

rainfall248 Młody aktywista

0
17.01.2011 21:27    #10
Miałem tak z F. Torresem, jak drużyna wygrywała, a on nie strzelał bramek.
Pamiętam jak kiedyś wygrywałem z kimś w lidze 3-0, wbijam na ekran taktyczny, wszyscy mają morale znakomite, a El Nino na sam dół czerwona strzałka, mówię sobie WTF? ;D
To było jak wrócił po 1-2 miesięcznej kontuzji i przez kilka meczów z rzędu nie mógł wrócić do normalnej dyspozycji. Jak zaczął strzelać to wszystko się ogarnęło.

Wniosek?
Pewnie De Rossi chce być najważniejszym zawodnikiem w twojej taktyce, skoro ma w kontrakcie "kluczowy". To to musi odzwierciedlać się w meczach. Na moje oko on chce nagród indywidualnych, a jak ogólnie ma niską średnią ocen to będzie niezadowolony.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.01.2011 o godz. 21:29

serotonin Partyzant

0
17.01.2011 22:12    #11
Od początku sezonu jest podstawowym zawodnikiem. Jak zaczął słabiej grać to posadziłem go na ławę proste nie bede stawiał na zawodnika ktory gra piach

Nie maił żadnej kontuzji w tym sezonie po prostu od początku sezonu ma okres i złe samopoczucie :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.01.2011 o godz. 22:12

Koo7i Partyzant

0
17.01.2011 22:50    #12
Lepiej mi powiedz jak jest z jego sytuacja transferowa? Moze chce byc wystawiony na liste transferowy z jakiegos powodu ? moze nie dotrzymales mu jakiejs "obietnicy" ? U mnie Fabregas mimo iz jest jedynym porzadnym srodkowym napastnikiem, ma dobre samopoczucie, duzo zarabia, pod taktyke dobrze ustawiony, to gra juz 4 sezon ze srednia ponizej 7.00, najczesciej na koniec sezonu ma sredna 6.94. A to nie jest srednia jak na lidera zespolu przystalo.

jordaneq Młody aktywista

0
17.01.2011 22:56    #13
[quote=Jacko]To go wyślij do psychiatry. Boże, jakiś sposób musi zadziałać, sam se radź. [/quote]
[quote=kosior145]Są Dwa Wyjscia, albo wyliz mu nogi, albo on cie nie lubi[/quote]

Żałosne, czy są tu jacyś moderatorzy czytający? Przecież za takie komentarze powinny posypać się warny.. Nie umiesz pomóc? Nie pisz! Proste..

Szemek Ekspert

0
18.01.2011 04:07    #14
To jest Sufler, nie wymagaj zbyt wiele jordaneq :)

Wracając do tematu - może osiągasz za słabe wyniki i to go nie satysfakcjonuje, może nie gra na swojej ulubionej pozycji (miałem to z Vargasem, nie lubi grać na obronie). Nie odpuszczałbym takiego piłkarza jak De Rossi, to ideał na swojej pozycji. Pogadaj z nim, może powie Ci co go trapi - jest taka opcja w tym FM.
"To tylko Internet k*rwa."

afro_13 Partyzant

0
18.01.2011 11:04    #15
a czy inni managerowie przed meczami publicznie mowia, ze de rossi jest kluczowy w twojej druzynie badz cos w tym stylu? ja tak miewalem niejednokrotnie, ze manager druzyny przeciwnej chwalil mojego zawodnika i nagle mu morale spadaja na najnizsze. nie nadaza wzrosnac i znow na sam dol i tak przez kilka miesiecy...

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2011 12:52    #16
Może właśnie nie lubi chwalenia go nawet za słabą postawę :) Jaki on ma charakter czy tam osobowość?
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

serotonin Partyzant

0
18.01.2011 13:08    #17
O to chodzi że w osobistych ma wszystko super nie ma żadnych zachcianek. Przez połowę sezonu grał jako defensywny pomocnik później zmieniłem taktykę i gra teraz jako środkowy pomocnik odbierający piłkę.

Słabe wyniki ?? Ćwierćfinał LM i 8 kolejek przed końcem sezonu 1 miejsce w tabeli z 5 pkt przewagą !

Osobowość urodzony przywódca

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2011 13:18    #18
No to nie powinien mieć żadnych powodów do słabego morale :) Szczególnie, że reprezentacja nie ma na to wpływu, a skoro w klubie wszystko ok, to już jest coś zakrawające o bug ;)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Szotgun Partyzant

0
18.01.2011 13:20    #19
A sprawdzałeś w edytorze czy cię przypadkiem nie lubi czy coś?
Oczywiście możesz sztucznie zmienić jego morale jeśli o ile to nie jest jakiś bug, lecz to po prostu są czity i nie każdy to pochwala.
..::Hala Real Madrid::..

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.