Dziwna sytuacja z De Rossim

serotonin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.01.2011, 19:17    Pytanie
Witam
Gram Romą juz 29 kolejkę plus LM idzie mi dobrze jak na razie prowadzę w lidze i w LM tez przyzwoicie idzie. Wyniki ma bardzo dobre. De Rossiego wybrałem na kapitana i to był ostatni raz jak widziałem u niego morale znakomite !!! po mimo dobrych wyników zawodnik ma cały czas morale bardzo niskie!!!!! na początku nie lubił Adriano to się pozbyłem grubasa, na chwilę podskoczyło mu morale ale po kolejnym meczu wygranym 5:1 spadło na znów na samo dno !!!!Wygrałem z Lazio na wyjeździe 4:0 a on nic :D Nic nie pomaga jak go chwalę za grę i jak go krytykuję nic!!!! Cały sezon ma bardzo niskie morale co odbija się na jego formie gra strasznie przeciętnie !!!! Kontrakt ma do 2016 roku mam w grze 2013 i jest najlepiej zarabiającym zawodnikiem w klubie .
Co możecie poradzić ?? Sprzedać mendę do puki mogę wyrwać za niego z 40 mln euro. Co mam zrobić bo już mnie to denerwuje!!!!!!

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.01.2011, 19:18

serotonin Partyzant

0
18.01.2011 13:29    #20
Nie wiem jak się korzysta z edytora :) nie używałem tego :D

Właśnie to jest zaskakujące że niby wszystko jest super a on ma morale jak by Roma była na dnie tabeli i miała 100 mln długu i był by zmuszony do odejścia z klubu he he he

Zobaczymy po tym sezonie Totti odchodzi na emeryturę to możne coś zmieni ale wątpię

unnical333 Partyzant

0
18.01.2011 17:39    #21
[quote=serotonin]Nie wiem jak się korzysta z edytora :) nie używałem tego :D

Właśnie to jest zaskakujące że niby wszystko jest super a on ma morale jak by Roma była na dnie tabeli i miała 100 mln długu i był by zmuszony do odejścia z klubu he he he

Zobaczymy po tym sezonie Totti odchodzi na emeryturę to możne coś zmieni ale wątpię [/quote]

W FMRTE wiem że jest funkcja inspire team, podnosi ono morale całego zespołu do znakomitego, możesz zrobić save'a i sprawdzić czy morale mu spadną, jeżeli tak to specjalnie się nie kolegujecie :p

serotonin Partyzant

0
19.01.2011 18:38    #22
Po odejściu Tottiego wszystko wróciło do normy :) Chłopak gra jak natchniony a morale ma znakomite i wartość mu skoczyła strasznie :d

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.01.2011 19:25    #23
Czyli konflikt z byłym kapitanem, któremu odebrał opaskę :) W sumie nawet, pokrętnie, ale logiczne:)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

piotras2318 Partyzant

0
19.01.2011 19:26    #24
To ja mam inaczej. Gram w lidze niemieckiej drużyną FC Koln i kupiłem sobie Rodionova z BATE Borysów. Na początku radził sobie znakomicie o ile dobrze pamiętam w pięciu pierwszych meczach ligowych strzelił około 7 bramek. A potem tak jakby się zaciął, morale na sam dół bramek już pół roku nie strzela. Krytykowałem go, zachęcałem do lepszej gry i tak nic z tego. Chyba po sezonie sprzedam gada za niezłą sumkę i kupię kogoś innego na jego miejsce :)

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.01.2011 19:34    #25
Może rywale zaczęli się nim bardziej zajmować, skoro miał dobrą formę, to na pewno nie uszło to uwadze menadżerów rywali :) Może zmień mu rolę albo ustaw, żeby się wymieniał pozycjami z kimś innym? Wtedy trudniej go kryć :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.