Zamknięcie trybun przez BHP

Marjo_O Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.01.2011, 21:01    Pytanie
Witam. Przez 6 lat mojego grania w CM i FM po raz pierwszy pojawił mi się komunikat o zamknięciu stadionu (macie screena). Co można z tym zrobić? Bo spadek pojemności z 15200 do 300 nie jest za fajny, jak się potrzebuje kasy na utrzymanie zawodników. W prośbie do zarządu nic nie ma o tym, stan stadionu średni, murawa fatalna;)
Ktoś kiedyś miał podobnie? Jak to odkręcić?

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
23.01.2011 17:55    #10
Z tego co pamiętam Pucek w Ajaxie miał taką sytuację. Niestety nie wiem jak to się skończyło. Poczekajmy na jego opinię. :)
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
23.01.2011 18:52    #11
Okazało się, że informacja nie dotyczyła mojego klubu, tylko Heraclesa, bo nie zauważyłem, że po prawej wyświetlił się herb tego klubu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
23.01.2011 18:58    #12
U mnie takie coś przytrafiło się Lechii Gdańsk. Najdziwniejsze jest to, że zamknięcie trybun nastąpiło w marcu 2012 roku, a ich stadion to Arena Bałtycka :D
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

jordaneq Młody aktywista

0
23.01.2011 22:49    #13
Wybacz za offtopic ale jeśli już tak bardzo zalezy Ci na anonimowości to na dole na szarym pasku też jest Twoje nazwisko.

Użytkownik uznał post za pomocny

przetwarzanie Partyzant

0
24.01.2011 00:21    #14
[quote=jordaneq]Wybacz za offtopic ale jeśli już tak bardzo zalezy Ci na anonimowości to na dole na szarym pasku też jest Twoje nazwisko.[/quote]

No i konto na facebooku znalazłem kolesia. jordaneq dobra spostrzegawczość :)

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
24.01.2011 01:00    #15
Hmmmm dzięki Puckowi zauważyłem, że przy tym newsie z prawej strony widnieje nazwa "Castilla"... Jako że Ty prowadzisz Badajoz, to chyba nie masz się czym martwić. :) Najlepiej wejdź w zakładkę informacji o klubie i sprawdź pojemność stadionu. :)
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Marjo_O Partyzant

0
24.01.2011 13:59    #16
O żeszzzz...Taki ze mnie duży chłopak, a takiego dużego herbu Castilii nie zauważyłem ;) Trochę mi głupio, choć to niedopatrzenie może przez wadę wzroku? ;) Trochę kamień z serca, bo męczyła mnie ta BHP (a przy okazji ja was męczyłem:)
Dzięki za pomoc
PS Jak się wpisuje w nazwisku managera własne to dla siebie, a nie po to żeby je wszyscy znali
PS2 Mam plan zostać bardzo znanym trenerem, więc kiedyś MOŻĘ usłyszycie to nazwisko ;)
PS3 Nie mam konta na facebooku, więc ktoś się podszywa;)

przetwarzanie Partyzant

0
24.01.2011 14:14    #17
[quote=Marjo_O]
PS3 Nie mam konta na facebooku, więc ktoś się podszywa;)[/quote]

Niejednemu psu na imię burek.

Marjo_O Partyzant

0
24.01.2011 14:17    #18
Ale JA jestem tylko jeden, niepowtarzalny;)

Guezmir Młody aktywista

0
28.02.2011 21:27    #19
Hehehe dobre...

http://img81(...)buna.png

Nie znałem tego tematu, poszukałem i proszę! Nie jestem jedyny!
Słyszeliście, żeby coś takiego zdarzało się w świecie rzeczywistym?

[quote=Marjo_O]Witam. Przez 6 lat mojego grania w CM i FM po raz pierwszy pojawił mi się komunikat o zamknięciu stadionu (macie screena). Co można z tym zrobić? Bo spadek pojemności z 15200 do 300 nie jest za fajny, jak się potrzebuje kasy na utrzymanie zawodników. W prośbie do zarządu nic nie ma o tym, stan stadionu średni, murawa fatalna;)
Ktoś kiedyś miał podobnie? Jak to odkręcić?[/quote]

Ja nie spotkałem sie z tym w swojej 12-letniej przygodzie z serią ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.02.2011 o godz. 21:34

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.