Maksymalna Frekfencja

szycha333 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.01.2011, 22:06    Pytanie
1.Jaką największą mogę uzyskać frekwencje w mieście:
10tys-25tys mieszkańców;
atrakcyjność 8(do czego wogle śłuży "atrakcyjność"?);
region ma 2,300 mln mieszkańców

2.W edytorze jest taka opcja "zespoły B/rezerw nie mogą awansować" jeśli ta opcja jest zaznaczona to zespół rezerw nigdy nie awansuje do góry? Czyli teoretycznie w dodatku w którym jest 5 polskich lig np.Lechia Gdańsk II może awansować do Ekstraklasy?(we wszystkich ligach jest zostawiony pusty kwadracik)

MiKa Młody aktywista

0
22.01.2011 22:46    #1
1. Myślę, że określa to "fajność" miasta dla klubowiczów. Prędzej ściągniesz problematycznego Brazylijczyka.

2. Do tej samej ligi chyba nie mogą, ale nie jestem pewien.

Użytkownik uznał post za pomocny

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
23.01.2011 01:36    #2
Do tej samej nie mogą awansować. Swoją drogą powinno być ustawione tak, że rezerwy wyżej jak 2. liga nie awansują, ale widać jakoś mi to umknęło.

Nic mi nie wiadomo o tym, żeby wielkość miasta miała jakikolwiek wpływ na frekwencję, ta zależna jest od wyników drużyny.

Atrakcyjność czasem przyczynia się do chęci/niechęci przejścia gracza do klubu.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

szycha333 Partyzant

0
23.01.2011 11:32    #3
Dziękuje za odpowiedź, można zamknąć

szycha333 Partyzant

0
28.01.2011 21:31    #4
Niestety ma wpływ, przy mieście 10-25tys mieszkańców maksymalna frekfencja wynosi 2511
Mimo wygrania 2 ligi zachodniej, 1 ligi oraz Pucharu Polski ta liczba pozostaje niezmieniona... Średni frekwencja oczywiście wzrasta, spróbuje jeszcze wygrać ekstraklasę oraz 2 raz puchar polski i wtedy będę pewny na 100%

dybciox Partyzant

0
30.01.2011 15:29    #5
Gram 2 sezon zespołem z nPower League Two (teraz One), a mianowicie Crewe Alexandra.
W edytorze jest napisane, że maksymalna widownia dla tego klubu to 8964. Ale wg. mnie jest to liczba mało ważna, ponieważ grając z lepszym zespołem na mecz przyszło ponad 10 000 kibiców.
A więc gdy będzie się odnosić sukcesy, należy rozbudowywać stadion to wtedy i więcej kibiców będzie oglądać mecz.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.