Gracz legendą klubu ??

serotonin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2011, 21:06    Pytanie
Witam
Nurtuje mnie jedno pytanie.
Chodzi o to czy jest możliwość zostania legendą w klubie ?? Gram Newcastle 7 sezon i wygrałem dwa razy ligę i zdołałem wygrać LM. i jestem tylko i wyłącznie ulubieńcem :) W rzeczywistości taki menedzer był by uwielbiany w klubie i uznany za najwybitniejszego jaki prowadził klub. Tak więc co mam zrobić w grze żeby się stać legendą ?? Czy jest to możliwe ?? Przytrafiło się to komuś ??

MaTX Partyzant

0
26.01.2011 21:34    #1
U mnie zdarzyło się wiele razy. Najszybciej zostaje się legendą w klubach które nigdy nie miały większych sukcesów. Z kolei w utytułowanych trzeba czekać niekiedy kilkanaście sezonów mimo, że mamy spore osiągnięcia ;)

serotonin Partyzant

0
26.01.2011 22:01    #2
Nie powiesz że Newcastle to utytułowany klub z takimi wynikami w rzeczywistości uznali by mnie za boga a w grze dupa :)

przetwarzanie Partyzant

0
26.01.2011 23:10    #3
Odejdź z klubu - zostaniesz legendą. Odejście z klubu, bądź przejście na emeryturę przyspiesza proces zostania legendą, czyli piłkarskiej beatyfikacji.
Można go uzyskać jako czynny menadżer, ale to zajmuje więcej czasu.
Nie wierzysz? zrób save, odejdź z klubu i zobaczysz, że będziesz w zakładce "Legendy" dwa razy liga plus LM powinno wystarczyć.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 26.01.2011 o godz. 23:11

DarioFM Partyzant

0
27.01.2011 19:13    #4
A gdzie idzie zobaczyć czy się jest legendą czy ulubieńcem klubu??

carlosss89 Partyzant

0
28.01.2011 13:44    #5
Newcastle
Jest to klub ktory kiedys mial duza renome. Teraz tylko poupadl.
Do dzis pamietam ich wybitnego napastnika Alana Sherera.

przetwarzanie Partyzant

0
28.01.2011 14:34    #6
[quote=DarioFM]A gdzie idzie zobaczyć czy się jest legendą czy ulubieńcem klubu??[/quote]

Zakładka klub -> informacje

JamesToney Partyzant

0
06.07.2011 20:10    #7
Witam mam podobny problem. Obecnie prowadze inter 8 sezon wygralem 5 razy LM 4 razy PW, 7 razy scudetto + wszystkie superpuchary i KMS. Jestem dopiero w gwiazdach a np. Legenda klubu jest ne gen który gra dopiero 4 sezony w jednym sezonie strzelil ponad 50 goli. Legenda jest takze mou ktorymi jedynymi sukcesami byly te z sezonow 2008-2010. Dodam , że jak przychodziłem do Interu to mial on dosc slaba reputacja a sezon zakonczyl na 4 miejscu. Niewiem kiedy w koncu osiagne statut legendy. Nie chce przenosic sie do innego klubu bo wczesniej prowadzilem bvb przez 7 sezonow i mialem podobne osiagniecia a teraz nie ma mnie nawet w gwiazdach. A legenda jest np. Lewandowski ktory w tym klubie gral glownie jako rezerwowy tyle ze rozegral ok 11 sezonow. Wiec od czego zalezy statut legendy od ilosci rozegranych sezonow czy od sukcesow. Wydaje mi sie ze fm w tym względzie jest nie dopracowany.

dudzio Partyzant

0
06.07.2011 21:03    #8
Rzadko kiedy w rzeczywistości kogoś, kto prowadzi klub uznaję się za legendę. Czy też zawodnika tam występującego. Dopiero po zakończeniu kariery mói się, że ten i ten był legendą klubu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.