Jak zlikwidować klauzulę odejścia? Poprzez edytor? W jaki sposób?

TesteR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2011, 21:36    Pytanie
Cześć wszystkim. Prowadzę klub z polskiej ligi. Jeden z moich graczy ma ustawioną niską klauzulę odejścia - 6,5 mln zł i niestety kilka dni od ostatniego zapisu gry jeden z francuskich klubów chce go wykupić. Nie mam aktywowanej w grze ligi francuskiej, więc nie mogę zareagować. Nie chcę sprzedać mego gracza za tak śmieszną sumę, więc moje pytanie - jak zlikwidować klauzulę odejścia piłkarzowi, aby klub z Francji nie mógł go zakupić? Należy to zrobić przez edytor FMRTE? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.

przetwarzanie Partyzant

0
26.01.2011 23:18    #1
Tak, można to wyedytować w FMRTE.
Wczytujesz grę, minimalizujesz, włączasz FMRTE, wczytujesz save, wpisujesz w edytorze nazwisko piłkarza, klik dwa razy mychą na niego -> zakładka kontrakt -> klauzula odstępnego(Realese Fee)

P.S. Pamiętaj, że do działania FMRTE wymagany jest .NET FRAMEWORK 4.0

Użytkownik uznał post za pomocny

TesteR Partyzant

0
27.01.2011 00:03    #2
Super, udało się. Dziękuję pięknie. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution